Εργασίες συντήρησης και σήμερα στη 2η Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Ορίων Ν. Καβάλας

Εργασίες συντήρησης και σήμερα στη 2η Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Ορίων Ν. Καβάλας

Εργασίες συντήρησης επί της 2ης Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Ορίων Νομού Καβάλας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

 

 Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες:

α. οριζόντιας σήμανσης κατά μήκος της οδού (οριογραμμές), και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από τη διασταύρωση Καβαλαρίου έως τα όρια του νομού (συνολικό μήκος περίπου 78χλμ)
β. οριζόντιας σήμανσης κατά μήκος της οδού (άξονα), από τον οικισμό Αγ. Βασιλείου (24οχλμ) και για τρία χιλιόμετρα καθώς και από το 71ο χλμ έως το 74οχλμ (νέα ασφαλτοστρωμένα τμήματα) και
γ. επαναδιαγράμμιση όλων των κόμβων (Λαγυνά, Καβαλάρι, Λαγκαδίκια, Νικομηδινό, Ν. Απολλωνία, Απολλωνία, Μάδυτος, Μόδυ, Ρεντίνα, Σταυρός, Βρασνά, Ασπροβάλτα (ζέμπρες – βέλη)

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να υλοποιηθούν από την Τρίτη 28 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 31 Ιουλίου2020 (μέχρι τις 12.00 μμ) και από τη Δευτέρα 3 Αυγούστου έως την Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020 (μέχρι τις 12.00 μ.μ.), ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 8.00 το πρωί.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και τα Τμήματα Τροχαίας Λητής και Ασπροβάλτας, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.