Απίστευτος ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον. Ήρθε στην Ελλάδα  παρά το μπλόκο των πτήσεων (Βίντεο)

Απίστευτος ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον. Ήρθε στην Ελλάδα παρά το μπλόκο των πτήσεων (Βίντεο)

Ο Στάνλεϊ Τζόνσον, ο πατέρας του Πρωθυπουργού της Βρετανίας, επέλεξε να αγνοήσει τις ταξιδιωτικές οδηγίες της βρετανικής κυβέρνησης και κατ' επέκταση του ίδιου του γιου του.

Ο 79χρονος έφτασε στην Αθήνα χθες το βράδυ με τελικό προορισμό το εξοχικό του στο Πήλιο. Υπενθυμίζουμε ότι το υπουργείο Εξωτερικών της Βρετανίας έχει εκδώσει οδηγία σύμφωνα με την οποία οι Βρετανοί δεν πρέπει να ταξιδεύουν στο εξωτερικό, εκτός αν είναι απόλυτη ανάγκη.

Ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον, με μερικές αναρτήσεις στο instagram, όπως αναφέρει και η Dailymail, καυχήθηκε για το ταξίδι του και δημοσίευσε φωτογραφίες με το αεροπλάνο πάνω από την Αθήνα. Ο πρώην πολιτικός ταξίδεψε αεροπορικώς μέχρι τη Σόφια, καθώς η ελληνική κυβέρνηση έχει απαγορεύσει τις πτήσεις από τη Βρετανία μέχρι τα μέσα Ιουλίου, σύμφωνα με το enikos.gr.Από το μπαλκόνι του εξοχικού του στο Πήλιο ο 79χρονος είπε στην Dailymail "Είμαι στο Πήλιο για αναγκαίες δουλειές. Προσπαθώ να προστατεύσω την ιδιοκτησία μου από τον κορονοϊό αναμένοντας την επόμενη σεζόν. Πρέπει να τηρήσω τις αποστάσεις στο χτήμα γιατί εδώ τα παίρνουν πολύ σοβαρά αυτά".

View this post on Instagram

Shadowed on arrival in Athens this evening!

A post shared by Stanley Johnson (@stanleyjohnson) on