Οι «άγριες μέλισσες» εν μέσω κορωνοιού έγιναν ζαχαρωτά στη Νέα Πέλλα (ΦΩΤΟ)

Οι «άγριες μέλισσες» εν μέσω κορωνοιού έγιναν ζαχαρωτά στη Νέα Πέλλα (ΦΩΤΟ)

Ίσως είναι ο μοναδικός ζαχαροπλάστης στην Ελλάδα που προσωποποιεί και αναδεικνύει με τόση πειστικότητα την ανθρώπινη μορφή ως δημιουργία της ζαχαροπλαστικής. Ο Απόστολος Τσομπανάκης από τη Νέα Πέλλα έχει ένα ξεχωριστό ζαχαροπλαστείο που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ατελιέ.

Πρόσφατα δημιούργησε καταπληκτικές ζαχαρόπαστες, με φιγούρες από τη γνωστή τηλεοπτική σειρά «Άγριες Μέλισσες».  «Κάπου στα μέσα Μαρτίου ανακάλυψα και εγώ τις "Άγριες Μέλισσες"... με αφορμή την αναδουλειά της καραντίνας έκανα μια απόπειρα να φέρω το Διαφάνι στην Νέα Πέλλα φτιάχνοντας τις φιγούρες κάποιων εκ των πρωταγωνιστών από ζαχαρόπαστα! Σας παρουσιάζω με αγάπη και ζητώ την κατανόηση σας για τα πρόσωπα που δεν κατάφερα να τα αποδώσω όπως πραγματικά είναι!»

Παρόλο που ο ίδιος έχει τις αναστολές του για το αποτέλεσμα ωστόσο η απόδοση των μορφών είναι τόσο πιστή που ξαφνιάζει όλους τους επισκέπτες στο ζαχαροπλαστείο του μικρού χωριού.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Απόστολος δείχνει τη δημιουργική του φαντασία και τις ιδιαίτερες χειρωνακτικές δεξιότητες που έχει, αφού στην 9η Διεθνή Έκθεση Αρτοποιίας, Ζαχαροπλαστικής, Μηχανημάτων, Εξοπλισμού & Έτοιμων Προϊόντων ARTOZYMA 2020, που διοργανώθηκε από τη ΔΕΘ - HELEXPO κέρδισε το 1ο βραβείο με τρισδιάστατη τούρτα που κατασκεύασε με θέμα παιδικό παραμύθι.