ΝΔ για απόπειρα επίθεσης στο σπίτι του Δ. Σταμάτη στη Θεσσαλονίκη: ''Η Δημοκρατία δεν εκφοβίζεται''

ΝΔ για απόπειρα επίθεσης στο σπίτι του Δ. Σταμάτη στη Θεσσαλονίκη: ''Η Δημοκρατία δεν εκφοβίζεται''

Στόχος εμπρηστών έγινε ο πρώην υπουργός, Δημήτρης Σταμάτης. Η ΝΔ εξέδωσε πριν από λίγο ανακοίνωση  για την απόπειρα επίθεσης στο σπίτι του κ. Σταμάτη.

Διαβάστε κι εδώ: ''Τους έπιασαν στην είσοδο'': Τι λέει η σύζυγος του πρώην υπουργού για τον εμπρηστικό μηχανισμό στο σπίτι τους στη Θεσσαλονίκη

Να σημειωθεί πως, εχθές υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας έφτασαν στα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης, οι δύο συλληφθέντες 27 και 28 ετών, για την απόπειρα εμπρησμού στην είσοδο του σπιτιού του πρώην υπουργού και νυν προέδρου του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, Δημήτρη Σταμάτη, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν προχθες τα ξημερώματα.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για την απόπειρα επίθεσης στο σπίτι του πρώην βουλευτή και Υπουργού Δημήτρη Σταμάτη, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ο πρώην Υπουργός της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Σταμάτης βρέθηκε στο στόχαστρο τρομοκρατικής επίθεσης με απόπειρα τοποθέτησης βόμβας στο σπίτι του, η οποία απετράπη την τελευταία στιγμή χάρις στην έγκαιρη παρέμβαση της Αστυνομίας. Τονίζουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας δεν τρομοκρατούνται. Η προσπάθεια για την πάταξη της ανομίας και της παραβατικότητας συνεχίζεται. Η Δημοκρατία δεν εκφοβίζεται».