Προσοχή - Νέα τηλεφωνική απάτη με θανατηφόρο τροχαίο (ΒΙΝΤΕΟ)

Προσοχή - Νέα τηλεφωνική απάτη με θανατηφόρο τροχαίο (ΒΙΝΤΕΟ)

Στιγμές αγωνίας έζησε 52χρονη μητέρα, όταν της τηλεφώνησαν προκειμένου να την πληροφορήσουν πως ο γιος της προκάλεσε τροχαίο δυστύχημα.

 Πρόκειται για το γνωστό κύκλωμα εξαπάτησης θρασύτατων δραστών, οι οποίοι παριστάνουν μέσω τηλεφωνήματος κάποιον αστυνομικό ή άλλο κρατικό λειτουργό, στην προσπάθειά τους να αποσπάσουν χρηματικά ποσά από ανυποψίαστους πολίτες, συνήθως ηλικιωμένους. Μέλη του κυκλώματος, τηλεφώνησαν με πρόσχημα την πρόκληση σοβαρού τροχαίου ατυχήματος του γιου της, αποσκοπώντας στο να της αποσπάσουν άμεσα μετρητά.

Η 52χρονη είπε ότι ο υποτιθέμενος γιος της «ήταν σοκαρισμένος. Έκλαιγε πάρα πολύ. Μου έλεγε: «Μαμά, τράκαρα και σκότωσα ένα κοριτσάκι. Έκλαιγε ένας νεαρός σε κατάσταση σοκ – ηθοποιία τέλεια βέβαια – και μου ανέφερε όλα αυτά. Η φωνή που άκουγα δεν ήταν ακριβώς η ίδια με αυτήν του γιου μου. Όμως από το αρχικό σοκ που ένιωσα και επειδή κατάλαβα ότι ήταν σε κατάσταση πανικού, δεν μπορούσα να σιγουρευτώ ότι δεν επρόκειτο για τον γιο μου. Στη συνέχεια της τηλεφωνικής κλήσης παίρνει το τηλέφωνο ένας άλλος κύριος – ο υποτιθέμενος αστυνομικός – ο οποίος μου ανέφερε μάλιστα και όνομα και επίθετο αλλά και αστυνομικό τμήμα, λέγοντάς μου ότι ο γιος μου έχει εμπλακεί σε ατύχημα και ότι σκότωσε ένα κοριτσάκι.

Δείτε το ρεπορτάζ του Krititv:

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.