Ιβάν Σαββίδης: «Θυμόμαστε, δεν ξεχνάμε!»

Ιβάν Σαββίδης: «Θυμόμαστε, δεν ξεχνάμε!»

Πλησιάζοντας στην Εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου
ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης έστειλε το δικό του μήνυμα σχετικά. Όπως αναφέρει σ’ αυτό: «Αγαπητοί συμπατριώτες, φίλοι Η ημέρα της ελληνικής Επανάστασης, είναι η ημέρα που ενώνει όλους τους Έλληνες σε όλο τον κόσμο κάθε χρόνο. Στις 25 Μαρτίου οι καρδιές των Ελλήνων σε όποιες χώρες κι αν βρίσκονται, γεμίζουν με χαρά, περηφάνια και ενθουσιασμό. Αυτή τη μέρα με βαθύ αίσθημα ευγνωμοσύνης, θυμόμαστε τους ήρωες της εθνικής ανεξαρτησίας και της επανάστασης. Θυμόμαστε, δεν ξεχνάμε!
 
Οι ηρωικοί πρόγονοί μας έκαναν τα πάντα για να εξασφαλίσουν την ελευθερία της Ελλάδας, τη βασική αξία η οποία διαμορφώνει τη νοοτροπία μας και υπηρετεί την αρχή του ελληνικού κράτους. Καθήκον μας είναι να υπερασπιστούμε την ελευθερία, να προστατέψουμε την πατρίδα μας, από οποιαδήποτε μορφής εξάρτηση σε αυτή δύσκολη περίοδο για την Ελλάδα.
 
 
Για το λόγο αυτό, πρέπει να ακολουθήσουμε το μονοπάτι της δημιουργίας και της ενότητας για τον μεγάλο στόχο, να εξασφαλίσουμε την επιτυχία και την ευημερία των Ελλήνων πολιτών. Αυτή την ιερή ημέρα, με ειλικρίνεια σας εύχομαι ευτυχία, ειρήνη, καλοσύνη και αυτοπεποίθηση για το μέλλον! Ο Θεός πάντα να σας προστατεύει!
 
Mε σεβασμό, Ιβάν Σαββίδης».

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.