''Τα παιδικά χρόνια ενός πρωθυπουργού''. Ο Αρκάς και η νέα σειρά σκίτσων του (ΕΙΚΟΝΕΣ)

''Τα παιδικά χρόνια ενός πρωθυπουργού''. Ο Αρκάς και η νέα σειρά σκίτσων του (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Με μια νέα σειρά σκίτσων που ξεκίνησε από προχθες, ο αγαπημένος σκιτσογράφος έχει επικεντρωθεί σε «Σκηνές από τα παιδικά χρόνια ενός πρωθυπουργού» και είναι αυτό που λέει ο τίτλος: Σκίτσα από έναν πιτσιρικά με ένα «φαρμακερό» κάθε φορά μήνυμα.

Σημειωτέον ότι δεν αναφέρει πουθενά το όνομα του Αλέξη Τσίπρα.

Στο νέο σκίτσο που δημοσίευσε ο Αρκάς έχει έμμεση αναφορά στην περίφημη διαπραγμάτευση του 2015. Δείχνει τον «πιτσιρικά» πρωθυπουργό να να λέει σε τρεις φίλους του, οι οποίοι τον περιμένουν με μια μπάλα στα πόδια: «Διαπραγματεύτηκα με τους αντιπάλους και δεν θα χρειαστεί να παίξουμε!.. Χάσαμε ήδη!».

Χθες είχε δημοσιεύσει άλλα δύο σκίτσα:

Το ένα ήταν έμμεση αναφορά στην «αγάπη για την καρέκλα». Ο πιτσιρικάς κάνει κούνια, η μητέρα του τον τραβάει από το κάθισμα λέγοντας «Ελα! Φτάνει πια!» αλλά ο ίδιος αντιστέκεται λέγοντας «Οχι! Κι άλλο! Κι άλλο!»

Το έτερο χθεσινό σκίτσο αποτελεί μομφή για τις ψεύτικες προεκλογικές υποσχέσεις αλλά και την ευπιστία της κοινής γνώμης. «Σν μου δώσεις τη μπάλα σου, θα σε πάω βόλτα με οτν φτερωτό μου γάιδαρο!» λέει ο πιτσιρικάς σε έναν συνομήλικό του. «Αλήθεια;!» απαντά εκείνος.

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.