Ν.Τόσκας για Α.Σώρρα: ''Έκανε τεράστια ζημιά με τα παραμύθια του''

Ν.Τόσκας για Α.Σώρρα: ''Έκανε τεράστια ζημιά με τα παραμύθια του''

Άφαντος παραμένει ο καταζητούμενος Αρτέμης Σώρρας, με την Αστυνομία να έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του.

 Στην υπόθεση του Αρτέμη Σώρρα αναφέρθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, υποστηρίζοντας πως η φυγή του είναι και παραδοχή της ενοχής του.

«Τον Σώρρα, και τον κάθε Σώρρα, προσπαθούμε να τον οδηγήσουμε εκεί που επιβάλλει και αποφασίζει η δικαιοσύνη», δήλωσε στον «Alpha 9,89» και πρόσθεσε: «Για να πάψει ο καθένας που κοροϊδεύει τον κόσμο, του τρώει τα λεφτά και τον παραμυθιάζει ότι αυτός έχει τη συνταγή για τον παραδεισένιο κόσμο και όλοι οι άλλοι του λέμε ψέματα. Να πάψουν αυτοί οι τύποι να κοροϊδεύουν όποιους μπορούν να κοροϊδεύουν».

Παράλληλα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη επισήμανε πως «σε άλλες χώρες θα είχε γίνει αντιληπτός νωρίτερα και δεν θα εξαπατούσε αυτούς που ήδη εξαπάτησε και οικονομικά αλλά και πολιτικά. Εκανε τεράστια ζημιά και στο πολιτικό επίπεδο με τα παραμύθια του και τις φασιστικές του απόψεις», «Υπήρχαν ενδείξεις ότι κάτι δεν πάει καλά, όλος ο κόσμος το καταλάβαινε. Δεν μπορεί να έχεις 600 δισ. και να μην είσαι γνωστός στη λίστα Forbes. Αυτός κατόρθωνε και εξαπατούσε καλόπιστο, ευκολόπιστο κόσμο. Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη όμως…», τόνισε ο κ. Τόσκας.