Πέντε λόγοι για τους οποίους οι άνδρες γίνονται άπιστοι

Πέντε λόγοι για τους οποίους οι άνδρες γίνονται άπιστοι

Έρευνες έχουν αποκαλύψει ότι πάνω από τους μισούς άνδρες θα απατήσουν το ταίρι τους κατά τη διάρκεια του γάμου.

 

Η ερωτική και η σεξουαλική επαφή είναι από τους βασικούς παράγοντες που καθορίζουν μια σχέση και διατηρούν σε υγιή κατάσταση ένα γάμο. Για ποιο λόγο όμως οι άνδρες οδηγούνται στην απιστία; Δείτε μερικούς από τους βασικούς λόγους σύμφωνα με έρευνες που έχουν γίνει κατά καιρούς...

1. Οικειότητα
Ή αλλιώς η υπερβολική οικειότητα ανάμεσα στο ζευγάρι κάνει τον άνδρα να βλέπει διαφορετικά τη σύντροφό του έχοντας μεγαλύτερες τάσεις για απιστία.

2. Καθημερινή τριβή
Τα καθημερινά προβλήματα και η τριβή σε μεγαλύτερο βαθμό πολλές φορές απομακρύνουν το ζευγάρι και μειώνουν τη λίμπιντο. Προσπαθήστε να λύνετε ήρεμα τις διαφορές σας και να μην ξεχνάτε να αφιερώνετε χρόνο στη σχέση σας.

3. Ύπαρξη σεξουαλικού προβλήματος
Όταν ένας άνδρας αντιμετωπίζει σεξουαλικό πρόβλημα με τη σύντροφό του, μπορεί να καταφύγει σε κάποια άλλη γυναίκα για να επιβεβαιωθεί και να εντοπίσει τι πραγματικά συμβαίνει.

4. Επικριτική σύντροφος
Ο άνδρας χρειάζεται μια γυναίκα να τον στηρίζει και να τον επιβεβαιώνει. Μια γυναίκα γκρινιάρα και επικριτική σίγουρα μειώνει τη λίμπιντο και δεν βοηθάει τη σχέση οδηγώντας ενίοτε τον άνδρα σε άλλη αγκαλιά...

5. Έλλειψη συναισθηματικής επαφής
Ο άνδρας μπορεί να νιώσει ενίοτε ότι παραμελείται συναισθηματικά και ότι δεν είναι σημαντικός για την σύντροφό του, σε σχέση με παλαιότερα. Αυτό σε συνδυασμό με τα προβλήματα στη σεξουαλική ζωή μπορεί να οδηγήσουν στην απιστία.

baby.gr