Σοκαριστική μαρτυρία για τον παιδεραστή δάσκαλο -Πώς τον παγίδευσε η μητέρα του κοριτσιού

Σοκαριστική μαρτυρία για τον παιδεραστή δάσκαλο -Πώς τον παγίδευσε η μητέρα του κοριτσιού

Νέα προθεσμία για να απολογηθεί, τη Δευτέρα, ζήτησε και πήρε ο 52χρονος δάσκαλος Δημοτικού Σχολείου της Ιεράπετρας Λασιθίου που κατηγορείται για ασέλγεια εις βάρος μαθήτριάς του στην οποία έκανε ιδιαίτερα μαθήματα.

 

Ο κατηγορούμενος το μεσημέρι τόσο κατά την προσαγωγή όσο και κατά την αποχώρηση του από το γραφείο του Ανακριτή Νεάπολης δεν έκανε κανένα σχόλιο. Την ίδια ώρα στην Αστυνομία έχει γίνει σειρά καταγγελιών από γονείς σε βάρος του δασκάλου οι οποίες διερευνώνται.

Ο δάσκαλος έκανε ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδιά από την Ιεράπετρα και συνελήφθη μετά από καταγγελία γονέων που είχαν υποψιασθεί την συμπεριφορά του αλλά και με βάση υλικό από κάμερα που κατέγραψε κινήσεις του στο δωμάτιο ενός 8 χρόνου κοριτσιού που του έκανε μάθημα.

Στο μεταξύ σοκάρουν οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της μητέρας που κατήγγειλε τον δάσκαλο η οποία σήμερα το πρωί μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Ιεράπετρας ΗΧΩ FM. «Πρόλαβα και γλίτωσα τα παιδιά μου. Γλίτωσαν και άλλα τριάντα παιδιά», είπε η μητέρα.

«Ήταν δάσκαλος των παιδιών μου, το καταλαβαίνετε;! Πήγαινα συχνά στο σχολείο προκειμένου να ενημερώνομαι για τις επιδόσεις των παιδιών μου. Μου έλεγε ότι τα 8χρονα ήταν αδύναμα και χρειάζονταν βοήθεια. Προσφέρθηκε μάλιστα να τα βοηθήσει, να έρθει στο σπίτι μου και αφιλοκερδώς να τους κάνει μαθήματα στο σπίτι μου, στο δωμάτιό τους. Με πίεζε, με καταπίεζε προκειμένου να το δεχτώ. Είχε βάλει στο μάτι τα μικρά μου», είπε ακόμα η μητέρα και πρόσθεσε: «Να φανταστείτε ότι ένιωθα άσχημα εγώ για αυτή του την... προσφορά. Ένιωθα υποχρεωμένη. Επέμενα να τον πληρώσω και στο τέλος συμφωνήσαμε στα 600 ευρώ μηνιαίως». 
 
«Ο δάσκαλος ερχόταν τις καθορισμένες ημέρες στο σπίτι μου, στο δωμάτιο των παιδιών μου για να κάνει μάθημα. Έκλεινε τα παντζούρια του δωματίου τους και έβγαζε τον υπολογιστή τους από την πρίζα. Άρχισα να προβληματίζομαι για αυτή τη συμπεριφορά αλλά ο κύριος αυτός δεν άκουγε κουβέντα, μάλιστα έλεγε ότι καλύτερο μάθημα γινόταν όταν λείπαμε από το σπίτι .Το αγόρι μου δεν τον ήθελε καθόλου, μόλις έφτανε στο σπίτι ο δάσκαλος κρυβόταν και δεν ήθελε να κάνει μάθημα. Είχε γράψει στο τετράδιο του "ο δάσκαλος είναι κακός, δεν θέλω να πάω στο σχολείο". Για αυτά του τα γραπτά ο μικρός τιμωρήθηκε και σε εμένα ο δάσκαλος δήλωσε ότι το παιδί μου είναι αγενές», συμπλήρωσε η μητέρα των παιδιών.

Η μαρτυρία της γίνεται συγκλονιστική όταν φτάνει στην περιγραφή των γεγονότων που οδήγησαν στη σύλληψη του δασκάλου: «Το κορίτσι μου σε άσχετη στιγμή μου είπε "μαμά ο κύριος με φίλησε στο στόμα’’. Δεν ήθελα να το πιστέψω. Το παιδί μου άρχισε να κλείνεται στον εαυτό του και σιγά σιγά δεν μίλαγε, είχε παράξενη συμπεριφορά. Τότε ήταν που ζήτησα βοήθεια από μια έμπιστη φίλη προκειμένου το παιδί μου να μιλήσει, σε εμένα δεν έλεγε κουβέντα. Το παιδί εκμυστηρεύτηκε στη φίλη μου το μαρτύριό του. Ο κύριος αυτός φίλαγε το παιδί μου στο στόμα, προσπάθησε να βάλει το παιδί να του χαϊδεύει τα γεννητικά του όργανα, το δάγκωνε στο αυτί».

Η μητέρα σοκαρισμένη αποφάσισε να τοποθετήσει κάμερα στο δωμάτιο. «Το σοκ ήταν μεγαλύτερο, δεν πιστεύαμε στα μάτια μας. Φρίκη!» Αυτή είναι η απίστευτη ιστορία της μητέρας που με ψυχραιμία και χωρίς φόβο τόλμησε να καταφύγει στη Δικαιοσύνη.

iefimerida.gr