Πώς μπορεί κάποιος να καταστρέψει το πιο ακριβό αυτοκίνητο στον κόσμο (ΒΙΝΤΕΟ)

Πώς μπορεί κάποιος να καταστρέψει το πιο ακριβό αυτοκίνητο στον κόσμο (ΒΙΝΤΕΟ)

Πόσο απλό πράγμα είναι η οδήγηση ενός πανάκριβου, όσο και σπάνιου αυτοκινήτου; Δεν αναφερόμαστε σε κάποιο από τα μονοθέσια της Formula 1, αλλά σε ένα όχημα που πλησιάζει σε αξία και ταχύτητα, το οποίο, όμως, κινείται στους... νορμάλ δρόμους.

Το «κινείται», βέβαια, αποδείχθηκε ένας όρος σχετικός στην περίπτωση του Κινέζου Mr Liu, ο οποίος δαπάνησε 3,5 εκατ. ευρώ προκειμένου να αγοράσει το ακριβότερο αυτοκίνητο στον κόσμο, για να το... καταστρέψει, χάνοντας τον έλεγχό του.

Πρόκειται σίγουρα για το ακριβότερο τρακάρισμα όχι μόνο στην Κίνα, αλλά μάλλον σε ολόκληρο τον κόσμο. Ο Mr Liu μάλιστα, συνελήφθη από την αστυνομία ως ύποπτος ότι οδηγούσε μεθυσμένος, καθώς η σύγκρουση του πανάκριβου οχήματος μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορούσε να δικαιολογηθεί.

Το Koenigsegg Argera R βρισκόταν στη μεσαία λωρίδα του δρόμου ταχείας κυκλοφορίας, όταν ξαφνικά και δίχως προφανή λόγο, φεύγει από το δρόμο και προσκρούει μετωπικά στο προστατευτικό κιγκλίδωμα. Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, ο Mr Liu, γνωστός επιχειρηματίας στην Κίνα, δεν βγήκε ποτέ από το όχημά του, ούτε καν για να διαπιστώσει τη ζημιά που είχε υποστεί το αυτοκίνητο. Κάλυψε το πρόσωπό του με τα ρούχα του για δύο ώρες, περιμένοντας να τον ρυμουλκήσουν.

Δείτε το βίντεο εδώ