Ψαράς στο Βόλο έπιασε ψάρι 70 κιλών (ΦΩΤΟ)

Ψαράς στο Βόλο έπιασε ψάρι 70 κιλών (ΦΩΤΟ)

Το ιχθυοπωλείο του Γιάννη Κέκια, στην οδό Ιάσονος, τέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, ενώ οι γνώστες των μυστικών της αλιείας, αποφάνθηκαν ότι το συγκεκριμένο μαγιάτικο ηλικίας 15 ετών, συγκαταλέγεται στα σπάνια αλιεύματα.

O ιδιοκτήτης του ιχθυοπωλείου, Γιάννης Κέκιας, ανέφερε ότι «το αλίευσε ο αδελφός μου Βασίλης στο Αιγαίο, με το γρι-γρι «Παναγία Γοργοϋπήκοος» και είναι σπάνιο να ψαρέψει κανείς τόσο μεγάλο μαγιάτικο».

Το ιχθυοπωλείο «Ψαροκόκκαλο» της οικογένειας Κέκια έχει κατ' επανάληψη «φιλοξενήσει» τεράστια ψάρια, όπως ξιφία, σφυρίδες, μαγιάτικα και γαλέο, τα οποία έγιναν ανάρπαστα από τους καλοφαγάδες, ντόπιους αλλά και επισκέπτες της περιοχής. «Παρά την κρίση, ο κόσμος αγοράζει μεγάλα ψάρια, γιατί πολλοί επιθυμούν να έχουν κάτι εκλεκτό στο τραπέζι τους» όπως ανέφερε ο κ. Κέκιας, τονίζοντας παράλληλα ότι «διαθέτουμε συνέχεια μεγάλα ψάρια στο ιχθυοπωλείο μας», όπως σημειώνει η Εφημερίδα Ταχυδρόμος του Βόλου.

Το συγκεκριμένο τρόπαιο, έχει κοπεί σε φέτες, προκειμένου να πουληθεί και όπως ανέφερε ο ιδιοκτήτης του ιχθυοπωλείου, το κεφάλι αξιοποιείται για την παρασκευή σούπας και το υπόλοιπο τμήμα πλακί ή ψητό.

Ψαράς στο Βόλο έπιασε ψάρι 70 κιλών (ΦΩΤΟ) - Κεντρική Εικόνα