Παραλίγο να καεί ζωντανός μετά από τσίμπημα μέλισσας! (ΦΩΤΟ)

Παραλίγο να καεί ζωντανός 47χρονος στη Λαμία καθώς μετά από τσίμπημα μέλισσας είχε ατύχημα και εγκλωβίστηκε στο αμάξι του έχοντας σχεδόν χάσει τις αισθήσεις του.

 

Ο 47χρονος Λαμιώτης πήγε το πρωί στην περιοχή Αη Λιάς στο Φραντζή για να δει κάποια μελίσσια που έχει στο σημείο. Τον τσίμπησε όμως μια μέλισσα και άρχισε να μην αισθάνεται καλά.

Πήρε το αυτοκίνητο και έφυγε γρήγορα για να πάει να βρει φαρμακείο για ένεση. Δυστυχώς όμως δεν πρόλαβε, αφού έχασε τον έλεγχο του οχήματος σε μια στροφή, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να ντελαπάρει και να αρπάξει φωτιά.


Ο 47χρονος οδηγός προσπάθησε να βγει, αλλά δεν τα κατάφερε, αφού ήταν σχεδόν αναίσθητος. Για καλή του τύχη σε κοντινή απόσταση βρίσκεται το σπίτι του Λαμιώτη επιχειρηματία Φάνη Ξέρα, ο οποίος με κίνδυνο της ζωής του έτρεξε και τον έβγαλε από το φλεγόμενο αυτοκίνητο.


«Ευτυχώς την ώρα εκείνη ήταν έξω η αδελφή μου, η οποία είδε τον καπνό και με φώναξε. Έτρεξα αμέσως και είδα τον οδηγό σχεδόν αναίσθητο να είναι ο μισός μέσα και ο μισός έξω από το αυτοκίνητο. Τον τράβηξα έξω, αλλά υπήρχε ο κίνδυνος της έκρηξης, αφου οι φλόγες αμέσως τύλιξαν όλο το αυτοκίνητο. Προσπάθησα να τον τραβήξω προς τα πάνω αλλά ήταν αδύνατο. Έτσι τον έσυρα προς τα κάτω στο γκρεμό, αρκετά μακριά από το φλεγόμενο αυτοκίνητο. Σε λίγο ήρθε η Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ. Ο Θεός βοήθησε και αποφύγαμε τα χειρότερα...», είπε στο LamiaReport ο Φάνης Ξέρας, σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του.

Το αυτοκίνητο κάηκε ολοσχερώς, ενώ ο 47χρονος, που στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του, διακομίστηκε στο νοσοκομείο Λαμίας.

Πηγή: lamiareport.gr

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.