Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΤο δίκτυο του eftase αναπτύσσεται

Το δίκτυο του eftase αναπτύσσεται

Επεκτείνεται το δίκτυο του eftase σε όλη την Ελλάδα, παρέχοντας υπηρεσίες διανομών και θελημάτων σε επαγγελματίες, καλύπτοντας τις αυξημένες ανάγκες τους.

Με τη μέθοδο του Franchise και χαμηλό κόστος επένδυσης, δημιουργούνται νέες αποκλειστικές συνεργασίες, τόσο σε μεγάλα αστικά κέντρα, όσο και σε επαρχιακές πόλεις.

Το eftase είναι η εξέλιξη των «Θελημάτων Λάρισας» που ξεκίνησε πριν από έξι χρόνια ως ένα τοπικό δίκτυο, από μια ομάδα διανομέων. Η εμπειρία, η τεχνογνωσία και οι συνέργειες σχημάτισαν τις προϋποθέσεις για να αναπτυχθεί ως δίκτυο. Πλέον με τη χρήση του λογισμικού οι υπηρεσίες έχουν βελτιωθεί σημαντικά και μπορεί να υποστηριχθεί ένα πανελλαδικό δίκτυο.

Το eftase παρέχει υπηρεσίες διανομών και θελημάτων σε επαγγελματίες, πλην εστίασης, οι οποίοι θέλουν να έχουν διανομή «με τη χρήση». Ενδεικτικά επαγγέλματα είναι τα εμπορικά καταστήματα, τα e-shop, τα διαγνωστικά κέντρα κ.α.. Το ανταγωνιστικό του πλεονέκτημα είναι η αμεσότητα, η συνέπεια, η υπευθυνότητα και οι ανταγωνιστικές τιμές.

Εκτός από τη Λάρισα, συμφωνίες υπάρχουν για Βόλο, Καστοριά, Κοζάνη, Χίο, Αίγιο, Φαρκαδόνα και περιοχές της Αθήνας (Κυψέλη, Πατήσια, Κορυδαλλό, Νίκαια, Αγ. Ιωάννη Ρέντη) και της Θεσσαλονίκης (Εύοσμο, Αμπελόκηποι, Νεάπολη – Συκιές, Σταυρούπολη).

Στόχος είναι έως το τέλος του 2021 να έχει καλυφθεί το μεγαλύτερο μέρος της χώρας, παρέχοντας και υπηρεσίες δικτύωσης των περιοχών.

Για περισσότερες πληροφορίες πληροφορίες στο www.eftasee.gr και για επικοινωνία στο info@eftasee.gr.

 

 

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα