Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΜύκονος: Πάρτι με 300 ευρώ είσοδο και χωρίς απόδειξη – Το έβαλε...

Μύκονος: Πάρτι με 300 ευρώ είσοδο και χωρίς απόδειξη – Το έβαλε στα πόδια ο Dj μόλις μπήκαν οι ράμπο της ΑΑΔΕ

Η ευρηματικότητα χτυπάει κόκκινο στην Μύκονο, όταν είναι να στηθούν πανάκριβες δραστηριότητες, με σκοπό τη… φοροδιαφυγή.

Το χθεσινό περιστατικό, όταν οι ράμπο της ΑΑΔΕ εντόπισαν πάρτι σε πολυτελή βίλα, με είσοδο 300 ευρώ και χωρίς απόδειξη, είναι από τα πιο εντυπωσιακά φέτος στο νησί.
Αποκαλύφθηκε ότι γαλλική εταιρεία είχε νοικιάσει την πολυτελή βίλα στο νησί των ανέμων και διοργάνωσε πάρτι με γνωστό Dj. Αυτά τα «μαύρα» πάρτι φαίνεται ότι είναι σταθερή… μανιέρα στη Μύκονο πλέον.

Όπως λένε άνθρωποι που γνωρίζουν τη λειτουργία των «συστημάτων», ξένες εταιρείες διαφημίζουν μέσω social media τα πάρτι που διοργανώνουν, λέγοντας πως όλα είναι νόμιμα, αλλά αυτό δεν είναι αληθές – τουλάχιστον όχι τις περισσότερες φορές.

Οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ, σε συνεργασία με αστυνομικούς, έκαναν έφοδο σε βίλα, στο Πυργί και διαπιστώθηκε ότι πίσω από την ιστορία ήταν μία γαλλική εταιρεία.

Η εταιρεία αυτή δεν είχε δηλώσει την έναρξη της δραστηριότητάς της και βέβαια οι πελάτης δεν είχαν λάβει απόδειξη, με το συνολικό ποσό να ξεπερνά τα 50.000 ευρώ.

Επίσης, δεν είχαν κοπεί τιμολόγια ούτε για την ενοικίαση των ηχητικών εγκαταστάσεων – ποσό άνω των 5.000 ευρώ – ούτε για τις υπόλοιπες υπηρεσίες, όπως κάβα, catering, φύλαξη, κλπ.

Στην έφοδο όμως και μόλις ο DJ αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς, προσπάθησε να την… κοπανήσει για να αποφύγει τη σύλληψη, χωρίς να τα καταφέρει.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα