Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΜε κάθε αγορά πετρελαίου θέρμανσης, μπαίνεις αυτόματα στην κλήρωση για να κερδίσεις...

Με κάθε αγορά πετρελαίου θέρμανσης, μπαίνεις αυτόματα στην κλήρωση για να κερδίσεις 250€ μετρητά!

Με αφορμή τη συμπλήρωση 25 χρόνων επιτυχημένης λειτουργίας, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την εμπιστοσύνη και την προτίμηση που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια.

Η στήριξή σας είναι για εμάς η κινητήριος δύναμη που μας ωθεί να συνεχίζουμε να προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες με συνέπεια και επαγγελματισμό. Για να γιορτάσουμε αυτή την ξεχωριστή στιγμή, διοργανώνουμε έναν διαγωνισμό με δύο μεγάλα χρηματικά έπαθλα!

Από τις 15 Οκτωβρίου έως και τις 15 Δεκεμβρίου, κάθε πελάτης που θα προμηθευτεί πετρέλαιο θέρμανσης αξίας τουλάχιστον 200€, θα συμμετέχει αυτόματα στην κλήρωση για να κερδίσει 250€ μετρητά. Δύο τυχεροί θα αναδειχθούν από την κλήρωση και θα λάβουν ο καθένας από 250€, ως ένα μικρό δείγμα της εκτίμησής μας για την υποστήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 16 Δεκεμβρίου 2024, παρουσία συμβολαιογράφου. Το κείμενο με τους όρους του διαγωνισμού είναι κατατεθειμένο στην συμβολαιογράφο Θεσσαλονίκης  Κα Παπαμιχαήλ Ευδοκία του Γεωργίου, η οποία διατηρεί το γραφείο της στη Βασιλέως Ηρακλείου 26, τ.κ. 54624. Η συμμετοχή στην κλήρωση είναι αυτόματη και δεν απαιτεί καμία επιπλέον ενέργεια από εσάς, πέραν της προμήθειας του πετρελαίου θέρμανσης εντός του χρονικού διαστήματος που αναφέρεται.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες και σας ευχαριστούμε για άλλη μια φορά που μας εμπιστεύεστε και μας στηρίζετε σε κάθε σας ανάγκη.

Με τη δική σας στήριξη, συνεχίζουμε να προσφέρουμε το καλύτερο για εσάς!

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα