Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΘεσσαλονίκη: Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση το δίχρονο κοριτσάκι που υπέστη εγκαύματα από...

Θεσσαλονίκη: Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση το δίχρονο κοριτσάκι που υπέστη εγκαύματα από ανάφλεξη μπιτονιού βενζίνης

Σοβαρά εγκαύματα υπέστη κοριτσάκι ηλικίας δύο ετών, από πυρκαγιά που ξέσπασε σε χωριό έξω από τη Θεσσαλονίκη όταν ο 28χρονος πατέρας του, χρησιμοποιώντας μπιτόνι, επιχείρησε να βάλει βενζίνη στο αυτοκίνητό του – Το παιδί έχει εγκαύματα στο 60% του σώματος του.

Όλα συνέβησαν το Σάββατο το μεσημέρι όταν ο πατέρας προσπάθησε να βάλει με ένα μπιτόνι βενζίνη στο μηχανάκι του, ωστόσο περίσσεψε λίγη και ήθελε να τη βάλει στο όχημά του.

Δίπλα του ήταν η δίχρονη κόρη του και λόγω στατικού ηλεκτρισμού, σημειώθηκε ανάφλεξη με αποτέλεσμα να πάρουν φωτιά τα ρούχα του μικρού κοριτσιού.

Πατέρας και κόρη μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, ο πρώτος ελαφρά τραυματισμένος και το μικρό κορίτσι με σοβαρά εγκαύματα και έτσι αποφασίστηκε η διακομιδή του παιδιού στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, στην Αθήνα.

Οι γιατροί είναι αισιόδοξοι για την υγεία της, έχει μεν εγκαύματα στο 60% του σώματος της, αλλά ευτυχώς δεν έχουν πειραχτεί ζωτικά όργανα και το κοριτσάκι ούτε εισέπνευσε αέριο από τις αναθυμιάσεις.Την προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Ασφάλεια της περιοχής.

EΡΤ

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα