Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΕπίθεση με βιτριόλι: "Όσα χρόνια κι αν καταδικαστεί, εγώ καταδικάστηκα περισσότερα"

Επίθεση με βιτριόλι: “Όσα χρόνια κι αν καταδικαστεί, εγώ καταδικάστηκα περισσότερα”

Είναι αλήθεια πως όσο κι αν προσπαθούμε να αντιληφθούμε τον πόνο που περνάει η 34χρονη Ιωάννα, η κοπέλα που δέχτηκε την επίθεση με το βιτριόλι πριν από ενάμισι περίπου χρόνο στην Καλλιθέα, αυτό που ζει είναι αδύνατον και να το προσεγγίσουμε με το μυαλό μας.

Έχοντας τα κότσια να δημοσιοποιήσει μία φωτογραφία με το πρόσωπό της μετά τα πρώτα χειρουργεία που υποβλήθηκε, η Ιωάννα ζητάει να αποδοθεί Δικαιοσύνη και να μάθει ποιοι άλλοι ενδεχομένως βρίσκονται πίσω από την επίθεση που της κατέστρεψε τη ζωή.

Τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον τρόπο που έδρασε η 35χρονη τότε Έφη, πριν και μετά την επίθεση, προκαλούν αποτροπιασμό και αποδεικνύουν την εμμονή της δράστιδος με το θύμα και το άρρωστο μυαλό της.

Τα ηλεκτρονικά ίχνη της 35χρονης δεν αφήνουν κανένα περιθώριο για αμφιβολίες και επιβεβαιώνουν πως η δράστις ήθελε το θύμα νεκρό με κάθε τρόπο και κάθε κόστος. Μάλιστα, η ίδια φέρεται να σχεδίαζε να μπει μέσα στο νοσοκομείο όπου βρισκόταν η άτυχη Ιωάννα και να την σκοτώσει με δηλητήριο.

Οι εικόνες ντοκουμέντο πριν την επίθεση με βιτριόλι

Στις φωτογραφίες ντοκουμέντο που έφερε στη δημοσιότητα το Star, φαίνεται η 36χρονη δράστιδα στις 19 Μαΐου του 2020, δηλαδή μια ημέρα πριν την επίθεση στην Ιωάννα, να κινείται στη Θησέως, στην Καλλιθέα, κοντά στην εταιρεία όπου εργαζόταν η άτυχη κοπέλα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η κατηγορούμενη έκανε «πρόβα» ένα 24ωρο πριν κάνει πραγματικότητα το σχέδιό της. Όπως όλα δείχνουν, κατόπτευε την περιοχή, έβλεπε πού υπάρχουν κάμερες ασφαλείας και πώς θα μπορούσε να κινηθεί αν κάτι πάει λάθος. Μάλιστα στις φωτογραφίες φαίνεται να κρύβει τα χαρακτηριστικά της, φορώντας γυαλιά ηλίου, μάσκα αλλά και περούκα, όχι όμως την καπαρντίνα που φορούσε την ημέρα της επίθεσης.

Τα λόγια της Ιωάννας, η οποία μίλησε στο Star, συγκλονίζουν: «Είμαι πολύ επιβαρυμένη ψυχολογικά. Προετοιμαζόμενη ως προς τη δίκη, καθημερινά ανακύπτουν νέα στοιχεία από τη δικογραφία που με σοκάρουν ακόμα, κάθε φορά. Θέλω να είμαι ξεκάθαρη. Δεν έχω πειράξει στη ζωή μου κανέναν άνθρωπο. Ακόμα αποζητώ και εγώ μαζί με εσάς, τον λόγο της επίθεσης, τον οποίο περιμένω επιτέλους να ακούσω στο δικαστήριο. Ας πει επιτέλους η κατηγορούμενη την αλήθεια, ας πει ποιους καλύπτει. Όσα χρόνια και αν καταδικαστεί, εγώ έχω καταδικαστεί περισσότερα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 36χρονη μεταφέρεται σήμερα από τις φυλακές της Θήβας στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού όπου και θα παραμείνει μέχρι και την Τετάρτη που είναι δίκη για την υπόθεση.

«Θέλω να είμαι στη δίκη χωρίς να φοβάμαι»
Για την παρουσία της στην επικείμενη δίκη της 36χρονης που της επιτέθηκε με βιτριόλι, μίλησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου. «Η πίεση των ημερών είναι μεγάλη. Κάποιοι πολύ δικοί μου άνθρωποι με συμβουλεύουν να σκεφτώ ξανά την παρουσία μου στην εκδίκαση της υπόθεσης και να μην πιέσω τον εαυτό μου, φοβούμενοι ότι δεν θα μπορέσω να το διαχειριστώ» τόνισε σε δήλωσή της στο Mega.

«Όμως θέλω να είμαι εκεί. Χωρίς να ντρέπομαι και χωρίς να φοβάμαι. Γιατί τους φόβους μου επιλέγω πάντα να τους αντιμετωπίζω. Ελπίζω η αγκαλιά του κόσμου να μου δώσει το κουράγιο. Και ελπίζω στην παραδειγματική τιμωρία της δράστιδος για να μην βρεθεί ποτέ ξανά άλλος άνθρωπος στη θέση μου», κατέληξε.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα