Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΓλυκά Νερά: Τι ψάχνουν οι Αρχές για τη δολοφονία της Καρολάιν

Γλυκά Νερά: Τι ψάχνουν οι Αρχές για τη δολοφονία της Καρολάιν

Αντικρουόμενες είναι οι πληροφορίες σχετικά με τις έρευνες για την άγρια δολοφονία της Καρολάιν από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στη μεζονέτα τους στα Γλυκά Νερά.

Ενώ δίνεται η εικόνα ότι υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν από τον συζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, τόσο από τις ηλεκτρονικές συσκευές (κινητά και κάμερες), όσο και από τους τραπεζικούς λογαριασμούς του πιλότου, σύμφωνα με το Mega, υπάρχει στασιμότητα στην έρευνα.

Αναφορικά στο πόρισμα της ΕΛ.ΑΣ. για την κάμερα του σαλονιού, έχει εκδοθεί και αναφέρεται σε ξήλωμα σε προγενέστερο χρόνο χαρακτηριστικό για τον προσχεδιασμό.

Αυτό που απομένει είναι η ιδιωτική πραγματογνωμοσύνη που αμφισβειτεί αυτή της αστυνομίας. Αναμένεται ακόμα την άρση του τραπεζικού απορρήτου, για ό,τι στοιχεία θα ανακύψουν. Σχετικά με τον υποτιθέμενο συνεργό, θα είχε βρεθεί από την πρώτη στιγμή από την ιδιότυπη μέθοδο με τα βήματα του συζυγοκτόνου μέσω της εφαρμογής.Αυτό σημαίνει ότι πληροφορίες που είχαν κυκλοφορήσει για στοιχεία που θα επιβάρυναν περαιτέρω τη θέση του πιλότου δεν φαίνεται να ευσταθούν.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα