Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΞυλοκόπησε τους σπιτονοικοκύρηδες επειδή δεν του έδιναν δανεικά!

Ξυλοκόπησε τους σπιτονοικοκύρηδες επειδή δεν του έδιναν δανεικά!

Εδώ και καιρό ήθελε ένα ζευγάρι ηλικιωμένων να κάνει έξωση στον 31χρονο νοικάρη του σπιτιού τους

στην περιοχή του Πόρου στο Ηράκλειο, καθώς φαίνεται ότι προκαλούσε προβλήματα, αλλά εκείνος είχε το θράσος να τους ζητήσει… δανεικά και όταν αρνήθηκαν τους ξυλοφόρτωσε!

Το επεισόδιο συνέβη λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, όταν ο 31χρονο φέρεται να πήγε στο σπίτι των ιδιοκτητών του δωματίου που ενοικίαζε για να τους ζητήσει χρήματα. Όμως, ο 83χρονος άνδρας και η 84χρονη σύζυγός του αρνήθηκαν και του ζήτησαν να πληρώσει τα ενοίκια που τους όφειλε και ήταν αρκετά. Ακολούθησε έντονη λογομαχία και ο 31χρονος νοικάρης εισέβαλε με άγριες διαθέσεις στο σπίτι και τους χτύπησε άγρια στο κεφάλι και το σώμα!

Αμέσως μετά, ο δράστης έφυγε από το σπίτι ενώ οι ηλικιωμένοι ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Στη συνέχεια, το ζευγάρι υπέβαλε καταγγελία στην Αστυνομία, άνδρες της οποίας εντόπισαν το πρωί της Κυριακής τον 31χρονο, του έβαλαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου, ο οποίος του άσκησε δίωξη για πρόκληση σωματικών βλαβών.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα