Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΒιασμός 12χρονης: Εκδόθηκαν τέσσερα νέα εντάλματα

Βιασμός 12χρονης: Εκδόθηκαν τέσσερα νέα εντάλματα

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της 12χρονης, θύματος βιασμού και μαστροπείας στον Κολωνό καθώς σύμφωνα με πληροφορίες οι δικαστικές αρχές προχώρησαν στην έκδοση τεσσάρων νέων ενταλμάτων σύλληψης, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των κατηγορουμένων στην υπόθεση, σε 10.

Το έναυσμα προκειμένου άλλοι τέσσερις εμπλεκόμενοι σε αυτή τη δυσώδη υπόθεση να βρεθούν ενώπιον των δικαστικών αρχών έδωσε η νέα πολύωρη κατάθεση της ανήλικης παρουσία παιδοψυχολογου στη διάρκεια της οποία φέρεται να αναγνωρίσει και άλλα πρόσωπα εμπλεκομένων.

Σύμφωνα με πληροφορίες τρία  από τα πρόσωπα αυτά φέρεται να είχαν προσέλθει αυτοβουλως τις προηγούμενες ημέρες στηλ Αστυνομία ενημερώνοντας ότι είχε μπει στη διαδικτυακή εφαρμογή και είχε συνομιλήσει με το ανήλικο κορίτσι αρνούμενοι όμως ότι το είχαν συναντήσει.

Ωστόσο, η ανήλικη αναγνώρισε στα πρόσωπα τους τους άνδρες με τους οποίους είχε γενετήσιες πράξεις έναντι αμοιβής ,όπως και τον τετρατο κατηγορούμενο.

Μετά από αυτό το στοιχείο η ανακρίτρια με σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου εισαγγελέα προχώρησε στην έκδοση νέων ενταλμάτων σύλληψης.

Το αδίκημα που αντιμετωπίζουν και οι συγκεκριμένοι κατηγορούμενοι είναι γενετήσιες πράξεις με ανήλικο έναντι αμοιβής που είναι κακούργημα και τιμωρείται με ποινή κάθειρξης τουλάχιστον δέκα ετών.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα