Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΒιασμός 12χρονης: Απείλησε δημοσιογράφο ο πατέρας του Ηλία Μίχου, «Θα αμολήσω το...

Βιασμός 12χρονης: Απείλησε δημοσιογράφο ο πατέρας του Ηλία Μίχου, «Θα αμολήσω το σκυλί»

«Θα αφήσω το σκυλί, φύγε» φώναζε ο Παναγιώτης Μίχος στον δημοσιογράφο, ο οποίος έκανε μια ύστατη προσπάθεια να τον προσεγγίσει.

«Το αμολάω φύγε, τώρα θα δεις» επανέλαβε ο πατέρας του παιδοβιαστή με το συνεργείο της εκπομπής του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» να φεύγει κακήν κακώς

Στο χωριό του Ηλία Μίχου βρέθηκε συνεργείο του ΑΝΤ1 με δημοσιογράφο και οπερατέρ για να μιλήσει μεταξύ άλλων με τον πατέρα του παιδόφιλου, παιδοβιαστή και μαστροπού των Σεπολίων που βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές Γρεβενών. Στο χωριό διαμένει κι ο πατέρας του Ηλία Μίχου, ο Παναγιώτης Μίχος, ο οποίος είχε προχωρήσει στις επαίσχυντες δηλώσεις αναφορικά με τον παιδοβιαστή γιο του, λέγοντας ότι «η μικρή του κουνήθηκε», και με το που είδε την κάμερα απείλησε την σωματική ακεραιότητα του δημοσιογράφου Γρηγόρη Μπάκα.

«Θα αφήσω το σκυλί, φύγε» φώναζε ο Παναγιώτης Μίχος στον δημοσιογράφο, ο οποίος έκανε μια ύστατη προσπάθεια να τον προσεγγίσει. «Το αμολάω φύγε, τώρα θα δεις» επανέλαβε ο πατέρας του παιδοβιαστή με το συνεργείο της εκπομπής του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» να φεύγει κακήν κακώς από το σπίτι που βρίσκεται στην οδό «Ηλία Μίχου» στο χωριό καταγωγής τους, έξω από το Αγρίνιο, όπως την έχουν μετονομάσει από μόνοι τους.

Και η συγχωριανοί των Μίχων πάντως, έλεγαν στην κάμερα ότι «δεν είναι καλή οικογένεια», «λυπόμαστε για το παιδάκι», με άλλους χωριανούς να προσθέτουν «να πεθάνουν οι παιδοβιαστές στη φυλακή, να μην βγαίνουν έξω».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα