Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΤρία ζευγάρια λήστεψαν γυναίκα με την απειλή μαχαιριού

Τρία ζευγάρια λήστεψαν γυναίκα με την απειλή μαχαιριού

Στιγμές τρόμου έζησε μια γυναίκα σε περιοχή της Σκιάθου, όταν έγινε στόχος επίθεσης από τρία ζευγάρια που την πλησίασαν έξω από το σπίτι της το βράδυ της Πέμπτης, τη λήστεψαν με την χρήση βία και με την απειλή μαχαιριού και διέφυγαν με δυο οχήματα. Όμως, οι ληστές συνελήφθησαν το μεσημέρι της Παρασκευής στην… Εύβοια!

Σύμφωνα με την καταγγελία της τρομοκρατημένης γυναίκας, οι τρεις άνδρες και δύο από τις γυναίκες την απώθησαν βίαια χτυπώντας την και δύο από αυτούς την απείλησαν με αιχμηρό αντικείμενο. Τελικά, άρπαξαν το πορτοφόλι της που περιείχε 4.600 ευρώ, μπήκαν σε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο και σε ένα αγροτικό φορτηγάκι και διέφυγαν, ενώ μια από τις γυναίκες την εξύβρισε χυδαία.

Όπως αποκαλύφθηκε από την έρευνα, οι κακοποιοί επιβιβάστηκαν σε πλοίο με προορισμό την Εύβοια. Ωστόσο, ενημερώθηκαν για τη ληστεία οι αστυνομικοί του τμήματος Μαντουδίου, χάρη στην κινητοποίηση των οποίων συνελήφθησαν άμεσα. Όλοι παραπέμφθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου που τους άσκησε δίωξη για ληστεία κατά συναυτουργία και παράβαση του νόμου περί όπλων κατά περίπτωση και έδωσε προφορική εντολή να αφεθεί ελεύθερη μόνο η δράστιδα που κατηγορείται για εξύβριση, ενώ οι υπόλοιποι κρατούνται ώσπου να απολογηθούν στον ανακριτή.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα