Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΤράβηξε μαχαίρι και απείλησε τον υποτιθέμενο εραστή της συζύγου του

Τράβηξε μαχαίρι και απείλησε τον υποτιθέμενο εραστή της συζύγου του

Η ζήλια και οι φήμες που κυκλοφορούσαν στο χωριό του Αλμυρού στον Βόλο όπλισαν το χέρι συζύγου ο οποίος τράβηξε μαχαίρι στον υποτιθέμενο εραστή της γυναίκας του.

 

Την Παρασκευή στο δικαστήριο, όπου ο σύζυγος οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο, διαδραματίστηκαν τραγελαφικές καταστάσεις.

Οι φήμες σε ένα χωριό του Αλμυρού οργίαζαν τον τελευταίο ενάμιση χρόνο , για εξωσυζυγική σχέση μιας 35χρονης με έναν 46χρονο επαγγελματία της περιοχής. Αυτές οι φήμες δηλητηρίασαν και οδήγησαν στην «τρέλα» τον 65χρονο σύζυγο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, gegonota.news.

Πριν από λίγες ημέρες, στις 21 Οκτωβρίου, ο σύζυγος πήγε στις 7 το απόγευμα, έξω από την επιχείρηση του 46χρονου και τον περίμενε. Όταν εκείνος βγήκε στην πόρτα, τού ζήτησε να μπει μέσα στο αυτοκίνητό του.

Ο 46χρονος που γνώριζε τον 65χρονο καθώς τον είχε πελάτη, τον ακολούθησε. Τότε, ο «απατημένος» σύζυγος τράβηξε πίσω από το κάθισμα ένα μαχαίρι 22 εκατοστών , το έβαλε μπροστά στο πρόσωπό του και του είπε:

«Εμένα που με βλέπεις έχω σφάξει τρεις και σήμερα θα φύγεις από τη ζωή ή εσύ ή εγώ ή γυναίκα μου». Η δήλωση, έχω σφάξει τρεις… προκάλεσε γέλια στο ακροατήριο αλλά ένας άνθρωπος που βρίσκεται σε λανθάνουσα ψυχολογική κατάσταση , θα μπορούσε να έχει προκαλέσει βαρύ τραυματισμό στον 46χρονο, γεγονός που επισημάνθηκε από την έδρα.

Όπως κατέθεσε το θύμα της απειλής, προσπάθησε να πείσει τον σύζυγο πως δεν υπάρχει καμία σχέση με την 35χρονη και η αλήθεια είναι πως κατευνάστηκαν τα πνεύματα.

Ο 65χρονος που ήταν σαν χαμένος , είπε τότε στον υποτιθέμενο εραστή της γυναίκας του: «Περίμενε εδώ, μην φύγεις , πάω να ξαναρωτήσω την γυναίκα μου που την έχω δεμένη στο σπίτι!» .

Η σύζυγος όπως αποδείχθηκε, δεν ήταν δεμένη στο σπίτι και ο 46χρονος κατέθεσε στο δικαστήριο πως αιφνιδιάστηκε όταν ο 65χρονος τράβηξε μαχαίρι. Ο ίδιος γνώστης πολεμικών τεχνών , δήλωσε πως θα μπορούσε να αμυνθεί και να υπάρξει πραγματικά μοιραίος τραυματισμός ενός εκ των δύο.

Ο 65χρονος ζήτησε συγγνώμη για την πράξη του , δήλωσε πως μια κακή συγκυρία τον οδήγησε στην τρέλα.

«Εάν δεν έχετε εμπιστοσύνη στην σύζυγό σας, να χωρίσετε. Δεν μπορείτε να κυκλοφορείτε με μαχαίρι και να μας λέτε ότι το έχετε στο αυτοκίνητο για αγροτικές εργασίες. Δεν μπορείτε να απειλείτε κανέναν «, ανέφεραν η εισαγγελέας και η πρόεδρος του δικαστηρίου. Καταδικάστηκε σε επτά μήνες, με αναστολή.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα