Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΤραγωδία στα Τέμπη: Εικόνες απόλυτης καταστροφής από τα απομεινάρια των αμαξοστοιχιών (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Τραγωδία στα Τέμπη: Εικόνες απόλυτης καταστροφής από τα απομεινάρια των αμαξοστοιχιών (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Οι λαμαρίνες που ενδεχομένως να δώσουν απαντήσεις στα αίτια της σύγκρουσης των τρένων στα Τέμπη, έχουν συγκεντρωθεί σε έναν χώρο ιδιοκτησίας του ΟΣΕ. Πρόκειται για τα βαγόνια και τις μηχανές του Intercity 62, αλλά και της εμπορικής αμαξοστοιχίας.

Η εικόνα που κατέγραψε drone αποκαλύπτει το μέγεθος της τραγωδίας και την ένταση της μετωπικής σύγκρουσης των τρένων, που σημειώθηκε το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου του 2023 στα Τέμπη. Όπως φαίνεται στα πλάνα που μετέδωσε το MEGA, εκεί βρίσκονται τα τρία βαγόνια – ή ό,τι απέμεινε από αυτά – στα οποία επέβαιναν τα 57 θύματα της φονικής σύγκρουσης.

Εκτός από την παραμόρφωση που υπέστησαν από τη σύγκρουση τα βαγόνια αυτά είναι σχεδόν κατεστραμμένα από την φωτιά που εκδηλώθηκε μετά την μετωπική σύγκρουση με αποτέλεσμα να αναπτυχθούν θερμοκρασίες που ξεπέρασαν τους 1.000 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Στον ίδιο χώρο έχουν μεταφερθεί και εξετάζονται και οι δύο μηχανές του εμπορικού τρένου αλλά και οι πλατφόρμες πάνω στις οποίες είχαν τοποθετηθεί όσα μετέφερε το μοιραίο βράδυ της σύγκρουσης.

Δείτε φωτογραφίες:

   

Με πληροφορίες από MEGA

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα