Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΤουρίστρια αντιλήφθηκε ότι τη βιντεοσκοπούσαν ενώ έκανε σεξ

Τουρίστρια αντιλήφθηκε ότι τη βιντεοσκοπούσαν ενώ έκανε σεξ

Αλλιώς υπολόγιζε να περάσει με έναν Ισραηλινό που γνώρισε σε ένα μπαρ στο Φαληράκι μια 19χρονη Αγγλίδα που βρίσκεται στη Ρόδο για ολιγοήμερες διακοπές κι αλλιώς κατέληξε η ερωτική επαφή τους, καθώς αντιλήφθηκε ότι ο φίλος του τους… βιντεοσκοπούσε κρυφά χωρίς την συγκατάθεσή της!

Σύμφωνα με το protothema.gr, η νεαρή, που έχει καταλύσει σε ένα ξενοδοχείο στον Θεολόγο μαζί με δύο φίλες της, κατήγγειλε στο αστυνομικό τμήμα Ιαλυσού ότι είχε γνωρίσει πριν από δύο ημέρες δύο άγνωστα αγόρια ηλικίας περίπου 19 χρόνων από το Ισραήλ και έκαναν παρέα. Τα ξημερώματα της Τρίτης τους κάλεσε στο δωμάτιό της, όπου ήρθε σε ερωτική επαφή με τον έναν από αυτούς με την θέλησή της.

Όμως, ξαφνικά, είδε τον δεύτερο Ισραηλινό να καταγράφει τις περιπτύξεις τους και έβαλε αγανακτισμένη τις φωνές, με τους δυο φίλους να το βάζουν στα πόδια. Όπως είπε, δεν γνωρίζει τα στοιχεία τους ή πού διαμένουν κι έτσι οι έρευνες των αστυνομικών για τον εντοπισμό τους βρίσκονται σε εξέλιξη, καθώς σε βάρος των δύο Ισραηλινών έχει υποβληθεί μήνυση για παραβίαση των προσωπικών δεδομένων της 19χρονης.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα