Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΤο ψάρεμα που βγήκε «ξινό» στους ψαράδες - Έριξαν τα δίχτυα αλλά...

Το ψάρεμα που βγήκε «ξινό» στους ψαράδες – Έριξαν τα δίχτυα αλλά δεν πρόλαβαν να τα σηκώσουν

Οι ψαράδες οδηγήθηκαν στην ακτή με χειροπέδες. Η είδηση έγινε θέμα συζήτησης στην Αχαϊα και όχι μόνο, με τους ίδιους να ετοιμάζονται να απολογηθούν…

Οι ψαράδες στην Αχαϊα, πίστευαν ότι η μέρα θα ήταν ιδανική. Είχαν αποφασίσει να ρισκάρουν, αλλά όπως φαίνεται κάποιοι φρόντισαν να ενημερώσουν τους άντρες του Λιμενικού. Έτσι πριν προλάβουν να σηκώσουν τα δίχτυα τους, έγινε έφοδος και έλεγχος στο σκάφος τους. Διαπιστώθηκε ότι είχαν μαζί τους εκρηκτικά, μέρος των οποίων είχαν χρησιμοποιήσει στο ψάρεμα που έκαναν.\

Συνελήφθησαν δύο άνδρες 66 και 33 ετών, που είχαν πάει στην παραλία της Καλόγριας Δυτικής Αχαΐας από περιοχή της Ηλείας. Στην κατοχή τους, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», βρέθηκαν 4 αυτοσχέδιες συσκευασίες με εκρηκτική ύλη (πυρίτιδα, δυναμίτιδα).

Οπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για μέσα που χρησιμοποιούνται για τη διενέργεια παράνομης αλιείας. Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων και εκρηκτικών υλών.

Σήμερα θα οδηγηθούν ενώπιον της Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Πάτρας. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο διερευνάται εάν οι συλληφθέντες ενεργούσαν αυτόνομα ή ανήκουν σε οργανωμένη ομάδα που δρα στη συγκεκριμένη περιοχή.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα