Τρίτη, 28 Μαρτίου, 2023
ΑρχικήΚοινωνίαΤο πρόστιμο στο «Έναστρον» εξαιτίας του Μπισμπίκη και η ανακοίνωση του επιχειρηματία

Το πρόστιμο στο «Έναστρον» εξαιτίας του Μπισμπίκη και η ανακοίνωση του επιχειρηματία

Τις διαδικασίες για να επιβληθεί πρόστιμο στο νυχτερινό κέντρο Έναστρον για μη τήρηση του αντικαπνιστικού νόμου, ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, με αφορμή μια φωτογραφία στο Twitter.Συγκεκριμένα, ο Υπουργός Υγείας, κοινοποίησε φωτογραφία, στην οποία εμφανίζεται ο Βασίλης Μπισμπίκης να κρατά τσιγάρο στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η αγαπημένη του Δέσποινα Βανδή.

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά ο Υπουργός: «Επειδή ο αντικαπνιστικός νόμος και ισχύει και εφαρμόζεται ήδη με βάση αυτήν την φωτογραφία κινείται η διαδικασία να επιβληθεί το πρόστιμο στο μαγαζί και σε όσους παρανομούν. Ο νόμος ισχύει για όλους και το κάπνισμα στον εσωτερικό χώρο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ».

Η ανακοίνωση του νυχτερινού κέντρου

Λίγες ώρες μετά τη συγκεκριμένη ανάρτηση, υπήρξε η αντίδραση του νυχτερινού κέντρου. Πιο συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή του το Έναστρον αναφέρει για το συγκεκριμένο θέμα: «Αγαπητοί φίλοι, όλοι γνωρίζετε ότι η μεγάλη οικογένεια του «Έναστρον», η διοίκηση, οι καλλιτέχνες και οι δεκάδες εργαζόμενοι προσφέρουμε επι πολλά έτη υψηλό επίπεδο ψυχαγωγίας και διασκέδασης σεβόμενοι πάντοτε την τήρηση των νόμων. Είναι προφανές ότι η προσπάθεια τήρησης του αντικαπνιστικού νόμου είναι συνεχής και αδιάκοπη, μέσα σε πραγματικά δύσκολες συνθήκες αφού είναι δύσκολος ο έλεγχος εκατοντάδων πελατών που διασκεδάζουν. Μεμονωμένα περιστατικά, όπως αυτό που έλαβε δημοσιότητα, δεν μπορούν να ακυρώσουν τις συνεχείς προσπάθειες που καταβάλουμε όλοι μας. Η παρέμβαση του Υπουργού Υγείας κ.Θάνου Πλεύρη ενδυναμώνει την προσπάθεια της πολιτείας και την δική μας για την πλήρη απάλειψη του καπνίσματος στα κέντρα διασκέδασης. Είμαστε σίγουροι ότι και με την δική σας συμβολή θα τα καταφέρουμε ! Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένο το νέο έτος!».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter
Διαβάστε Ακόμα