Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΤο μαρτύριο ενός οδηγού και η «ομηρία» του 22 ολόκληρες ώρες (ΦΩΤΟ)

Το μαρτύριο ενός οδηγού και η «ομηρία» του 22 ολόκληρες ώρες (ΦΩΤΟ)

Τα πάνδεινα πέρασε ένας αγανακτισμένος

Λαρισαίος οδηγός και αυτό οφείλεται στην… αναισθησία ενός άλλου συμπολίτη μας που τον «εγκλώβισε» σχεδόν για ένα 24ωρο, μην μπορώντας να πάρει το αυτοκίνητό του για να επιστρέψει στο σπίτι του που βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο της πόλης.

Ο αγανακτισμένος οδηγός περιγράφει με την επιστολή του στο onlarissa τα μαρτύρια που πέρασε και το γεγονός ότι παρά το ότι ζήτησε την βοήθεια των αρχών, βρέθηκε σε αδιέξοδο.

Δείτε όσα περιγράφει:

«Το μαρτύριο ενός Λαρισαίου αγανακτισμένου οδηγού που κράτησε μόνο 22 ώρες. Ήταν 16:30 όταν Λαρισαίος έφτασε στο αυτοκίνητο του που ήταν παρκαρισμένο επί της οδού Παλαιολόγου &  Νικηφόρου Φωκά προκειμένου να το πάρει και να μεταβεί στην οικία του 7 χλμ έξω από το κέντρο της πόλης. Φτάνοντας λοιπόν στο αυτοκίνητο του αντιλαμβάνεται ότι δεν μπορεί να ξεπαρκάρει καθώς ένα λευκό αυτοκίνητο έχει κολλήσει από πίσω και καθιστά αδύνατο το ξεπαρκάρισμα…

Η αστυνομία ήρθε στο σημείο και δυστυχώς…βρήκε την λύση βεβαιώνοντας ένα πρόστιμο στο αυτοκίνητο που εμπόδιζε αξίας 40€ με το κλασσικό ροζ χαρτάκι κι αυτό ήταν όλο… καμία βοήθεια, καμία ουσιαστική λύση…

Χρειάστηκε να περάσουν  22 ολόκληρες ώρες για να επιστρέψει ο ιδιοκτήτης του λευκού αυτοκινήτου και  να τελειώσει το μαρτύριο … Λυπάμαι που μια τόσο όμορφη πόλη ΑΔΥΝΑΤΕΙ να εξυπηρετήσει τους πολίτες της. Δεν  έχει τα στοιχειώδη πάρκινγκ για την εξυπηρέτηση των πολιτών της και οι οδηγοί αναγκάζονται καθημερινά να κάνουν ακροβατικά αναζητώντας μια θέση για να σταθμεύσουν».

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα