Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΤης επιτέθηκαν και τη μαχαίρωσαν στην καρδιά!

Της επιτέθηκαν και τη μαχαίρωσαν στην καρδιά!

στο κέντρο της Αθήνας, στη Λιοσίων.
επίθεση Λιοσίων

 

Η νεαρή γυναίκα μεταφέρθηκε σε μονάδα εντατικής θεραπείας σε νοσοκομείο της Αθήνας σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Από θαύμα ζει υπάλληλος καταστήματος μετά την άγρια επίθεση που δέχθηκε από δυο οπλισμένους κακοποιούς στο κέντρο της Αθήνας.

Η άτυχη γυναίκα ξυλοκοπήθηκε, μαχαιρώθηκε και στο τέλος οι ληστές την πέταξαν στο πεζοδρόμιο δίπλα στους έκπληκτους περαστικούς που δε μπορούσαν να πιστεψουν ότι όλο αυτό που ζούσαν ήταν η πραγματικότητα και όχι κινηματογραφική ταινία.

Η υπάλληλος ανυποψίαστη τους άνοιξε την πόρτα. Οι ληστές μπήκαν γρήγορα στο εσωτερικό και ξεκίνησε η άγρια επίθεση. Ο ένας από τους δυο ληστές με την κουκούλα τη χτύπησε, τη γρονθοκόπησε και την πέταξε κάτω στο πάτωμα.

Η κοπέλα αντιστάθηκε και τότε ο αδίστακτος κακοποιός τη μαχαίρωσε. Η κοπέλα σφάδαζε από τον πόνο. Οι ληστές εξαγριωμένοι πετούσαν ό,τι βρισκόταν μπροστά τους ψάχνοντας για χρήματα.

Στη συνεχεια τράβηξαν την υπάλληλο προς την έξοδο και την πέταξαν βίαια στο πεζοδρόμιο, ενώ απομακρύνθηκαν τρέχοντας. Οι περαστικοί έδωσαν τις πρώτες βοήθειες στην τραυματισμένη κοπέλα. Η άτυχη γυναίκα έκλαιγε βγάζοντας τα ρούχα και βλέποντας την πληγή απο το μαχαίρι κοντά στην καρδιά.

Αστυνομικοί που επέβαιναν σε αυτοκίνητο με συμβατικές πινακίδες ακολούθησε τους αδίστακτους ληστές που έφυγαν τρέχοντας.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα