Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΤην έστειλε στο νοσοκομείο για 5 ευρώ – Η ληστεία και η...

Την έστειλε στο νοσοκομείο για 5 ευρώ – Η ληστεία και η καταδίωξη του δράστη

Άγρια ληστεία στη Λάρισα με μία γυναίκα να μεταφέρεται τραυματισμένη σε νοσοκομείο. Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον δράστη που τα χρειάστηκε αλλά κατάφερε να διαφύγει…

Νέα ληστεία στη Λάρισα, με θύμα αυτή τη φορά μια 77χρονη γυναίκα, που δέχτηκε επίθεση έξω από το σπίτι της. Ο δράστης την πλησίασε και την χτύπησε στο κεφάλι για να αρπάξει το πορτοφόλι της. Μέσα σε αυτό υπήρχαν μόνο 5 ευρώ και η αναπηρική κάρτα του συζύγου της. Ένας από τους περαστικούς που είδε την επίθεση, δεν έμεινε απαθής. Αποφάσισε να κυνηγήσει τον ληστή, αλλά ο τελευταίος κατάφερε να διαφύγει. Οι αστυνομικοί αισιοδοξούν πως από τις περιγραφές που έχουν, δεν θα αργήσουν να του περάσουν χειροπέδες.

Για την παροχή πρώτων βοηθειών στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο στη Λάρισα μεταφέρθηκε προχθές βράδυ (11-11-2022) 77χρονη Λαρισαία, καθώς χτύπησε στο κεφάλι και στο χέρι, έχοντας τραυματιστεί ευτυχώς ελαφρά, πέφτοντας στο δρόμο, όταν δέχτηκε επίθεση από άγνωστο άτομο.

Η 77χρόνη λίγο πριν τις 22:00 προχθές το βράδυ βρισκόταν έξω από το σπίτι της σε συνοικία της Λάρισας, όταν – σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ελευθερία», δέχθηκε αιφνιδιαστικά βίαιη επίθεση από τον άγνωστο άνδρα που την πλησίασε πεζός, από πίσω.

Ο δράστης σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν στην ΕΛ.ΑΣ., την απώθησε με δύναμη και την χτύπησε με άγνωστο αντικείμενο, καταφέρνοντας έτσι να της κλέψει το πορτοφόλι, το οποίο τα μόνα που περιείχε ήταν το χρηματικό ποσό των 5 ευρω, καθώς και την αναπηρική κάρτα του συζύγου της.

Ο «τσαντάκιας» έγινε αντιληπτός από διερχόμενο Λαρισαίο, ο οποίος τον καταδίωξέ έως την πλατεία Ανθούπολης, εκεί ωστόσο έχασε την οπτική επαφή μαζί του, με τον δράστη της ληστείας να διαφεύγει.

Η 77χρόνη δεχόμενη την επίθεση, καθώς αιφνιδιάστηκε, έπεσε στον δρόμο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά στο αριστερό της χέρι και στο κεφάλι, λόγο για τον οποίο μεταφέρθηκε στο εφημερεύουν Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Τον δράστη της ληστείας αναζητεί ΕΛ.ΑΣ.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα