Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΘύμα ληστείας έπεσε ο αντιδήμαρχος – “Με ακινητοποιούν και ζητούν να κάνω...

Θύμα ληστείας έπεσε ο αντιδήμαρχος – “Με ακινητοποιούν και ζητούν να κάνω ό,τι μου πουν”

Στιγμές αγωνίας έζησε o αντιδήμαρχος Κηφισιάς, Γιάννης Παντελεάκης, ο οποίος έπεσε θύμα ληστείας μέσα στο σπίτι του και για περίπου μια ώρα ο ίδιος έγινε έρμαιο στα χέρια κουκουλοφόρων.

Όπως περιέγραψε ο κ. Παντελεάκης στην κάμερα του Alpha, τέσσερις κουκουλοφόροι κλώτσησαν και έσπασαν την πόρτα του υπνοδωματίου του, όπου και εισέβαλαν, του επιτέθηκαν και τον ακινητοποίησαν.

«Μου πετάνε από τα χέρια τον υπολογιστή, με ακινητοποιούν και μου ζητούν να κάνω ό,τι μου πουν, να συμμορφωθώ και πως δεν θα πάθω τίποτα. Μιλούσαν πολύ καλά ελληνικά, αλλά φαίνονταν ότι ήταν ξένης καταγωγής, γιατί ήταν λίγο σπαστή η ομιλία τους», περιέγραψε χαρακτηριστικά ο αντιδήμαρχος.

Οι ληστές οδήγησαν τον ίδιο, τα δύο αδέλφια του, αλλά και την οικογενειακή βοηθό στη μονοκατοικία τους, σε ένα από τα δωμάτια, ενώ σύμφωνα με τον Παντελεάκη, ήταν ήσυχοι, ήρεμοι και τους πρόσφεραν μέχρι και νερό να πιουν.

Τέλος, όπως ανέφερε ο κ. Παντελεάκης, «βρήκαν από μόνοι τους το χρηματοκιβώτιο, γιατί δεν τους το λέγαμε. Και από τη στιγμή που το βρήκαν, φώναξαν έναν από εμάς για να το ανοίξει. Από τη μια σε απειλούσαν, αλλά από την άλλη προσπαθούσαν να σε ηρεμήσουν».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα