Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΘεσσαλονίκη: Κλαδεύσεις σε όλες τις δημοτικές ενότητες του δήμου Νεάπολης-Συκεών

Θεσσαλονίκη: Κλαδεύσεις σε όλες τις δημοτικές ενότητες του δήμου Νεάπολης-Συκεών

Η κλαδευτική περίοδος άρχισε και μαζί της οι κλαδεύσεις στο δήμο Νεάπολης-Συκεών με βάση τον προγραμματισμό της αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος και Πρασίνου.

Όπως εξηγεί η αρμόδια αντιδήμαρχος Παρή Γενίτσαρη, στόχος της αντιδημαρχίας είναι μέσα στον Νοέμβριο να ολοκληρωθεί ένα μεγάλο μέρος των κλαδεύσεων με βάση τον προγραμματισμό που έχει γίνει. Όλες οι δημοτικές ενότητες (Νεάπολη, Συκιές, Πεύκα και Άγιος Παύλος) έχουν χωριστεί σε τομείς και περιοχές έτσι ώστε οι εργασίες να αρχίζουν και να ολοκληρώνονται με τη σειρά για να υπάρχει συνοχή στην εξέλιξή τους αλλά και να επιτυγχάνεται η μικρότερη δυνατή όχληση των περιοίκων από τα συνεργεία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι κλαδεύσεις θα συνεχιστούν και τον πρώτο μήνα του χειμώνα αφού αφορούν μόνο δέντρα και θαμνώδη βλάστηση δίπλα σε δρόμους αλλά και οικόπεδα και χώρους δύσκολα προσβάσιμους.

Παράλληλα με τις κλαδεύεις συνεχίζονται και οι φυτεύσεις από τους εργαζόμενους στο Πράσινο σε όλες τις δημοτικές ενότητες.

Οι φυτεύσεις γίνονται σε πάρκα, σχολεία, παρτέρια και κοινόχρηστους χώρους. Αγιοδημητριάτικα, έρικες, κυκλάμινα και αρωματικά φυτά ομορφαίνουν τον δημόσιο χώρο στο δήμο Νεάπολης-Συκεών και δίνουν χρώμα στην φθινοπωρινή πλέον καθημερινότητα.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα