Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΤα ζώδια που θα ζοριστούν τον Ιανουάριο του 2023

Τα ζώδια που θα ζοριστούν τον Ιανουάριο του 2023

Ο Ιανουάριος επιφυλάσσει προβλήματα και εμπόδια για συγκεκριμένα ζώδια. Αν ανήκεις σε κάποιο από αυτά, δε χρειάζεται ούτε να πανικοβάλλεσαι, ούτε να φοβάσαι, αλλά να προσέχεις λίγο περισσότερο και να είσαι προετοιμασμένος να διαχειριστείς τα όποια ζητήματα ανακύψουν με ψυχραιμία και αισιοδοξία!

Τα ζώδια που θα ζοριστούν τον Ιανουάριο είναι τα εξής:

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Από πρώτος τελευταίος

Βρε, πώς τα φέρνει η ζωή και ξαναβρίσκεσαι στη μαύρη λίστα! Για να μην παρεξηγηθούμε, αναφερόμαστε σε σένα του β’ και γ’ δεκαημέρου, που θα έρθουν στη ζωή σου τα πάνω κάτω και τα πρώτα τελευταία. Η ψυχρολουσία αναμένεται την Πρωτοχρονιά, που οφείλεις να… αποχαιρετήσεις, όχι μόνο τον παλιό τον χρόνο, αλλά και νοοτροπίες και σχέσεις που σε βασάνιζαν καιρό. Δυστυχώς είναι μονόδρομος κι αν δεν το κάνεις εσύ, στην Πανσέληνο, στις 7, θα το λουστείς από την άλλη πλευρά. Από την άλλη, έχεις δυο ανάδρομους να σε φέρνουν στα όριά σου, με κύριο τον Ερμή που πάει-έρχεται και κάνει κακές παρέες με τον Ουρανό στον Ταύρο και εκεί να δεις πώς θα σου αναστατώσει τη ζωή, με πρώην και νυν, που δεν αποκλείεται να γίνουν ξαφνικά πρώην, κάνοντας τα νεύρα σου τσατάλια. “Το ό,τι του φανεί…” κολλάει γάντι στην περίπτωσή σου. Ο, δε, ψυχισμός σου είναι επιβαρυμένος και το να βγάλεις όποιο απωθημένο και… κακία έχεις είναι θέμα χρόνου, προκαλώντας χάος στους γύρω και τη δουλειά σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με πόνο καρδιάς

Δε σε θέλει με τίποτα ο πρώτος μήνας του χρόνου, αφού γίνεται του… ανάδρομου! Με τον Άρη στο 10ο οίκο των επαγγελματικών και της καριέρας σου, να παραμένει ανάδρομος έως τις 14/1 και τον Ερμή στον 5ο οίκο των ερώτων και της δημιουργηκότητας ανάδρομο μέχρι τις 19, το σίγουρο είναι ότι δε θα κουνηθείς ούτε πόντο πιο μπροστά. Πάνε τα σχέδια, πάει ο προγραμματισμός, πάει η οργάνωση. Το ένα κόλλημα μετά το άλλο και οι αναβολές θα δίνουν και θα παίρνουν. Άσε και που θα έχεις την τάση να ξεθάβεις πράγματα, καταστάσεις, εχθρούς και πρώην και να σκέφτεσαι συνεχώς μήπως έκανες κάτι λάθος. Γύρω στις 7, με την Πανσέληνο στον φίλο σου, Αιγόκερω, όχι μόνο θα σιχτιρίσεις, αλλά και θα αποχαιρετήσεις, με πόνο καρδιάς κάποιον/α που -μεταξύ μας- σου είχε κάνει τη ζωή κόλαση, αλλά απόφαση δεν το έπαιρνες. Μην το μετανιώσεις μόνο, σε πιάσουν τα μαζοχιστικά σου και θέλεις να ξαναγυρίσεις πίσω, γιατί εκεί θα είναι που θα κάνεις το μεγαλύτερο λάθος.

ΔΙΔΥΜΟΙ-ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουνε

Με τον Άρη στους Διδύμους και ανάδρομο, μέχρι τις 14 του μήνα, αν δεν κλείσετε τα ανοιχτά μέτωπα που είχατε, τότε κακό δικό σας, αφού αυτά δε θα σας ξεχάσουν και θα επανέλθουν στο προσκήνιο, απαιτώντας σας να πάρετε δραστικά μέτρα. Ήδη κάποιοι από εσάς έχετε πάρει μια γεύση, αφού οι αναμνήσεις και τα προβλήματα ξαναγυρίζουν, αλλά τώρα θα πάρετε κι οι υπόλοιποι, αν ανήκετε β’ δεκαήμερο έως τα τέλη του α’ δεκαημέρου. Επιπλέον, λεφτά που περιμένατε θα αργήσουν να έρθουν, μια συμφωνία θα μείνει μετέωρη και οι παλιές (όχι απαραίτητα καλές) αγάπες θα ξαναγυρίσουν, νέες όμως δεν θα προχωρήσουν, αφού ένας άλλος ανάδρομος θα σας κάνει ζημιά, ο Ερμής στον Αιγόκερω, που προσβάλλει τον 8ο και 2ο οίκο σας αντίστοιχα. Η, δε, Πανσέληνος στον Καρκίνο, στις 7, μάλλον χασούρα θα σας φέρει, αλλά ποιος σας είπε να αφήνετε εκκρεμότητες και να σφυρίζετε αδιάφορα;

ΚΡΙΟΣ-ΖΥΓΟΣ: Αρχηγού παρόντος…

Με εξαίρεση εσάς του α’ δεκαημέρου, εσείς του β’ και γ’ αναμένεται να ζοριστείτε τον Ιανουάριο, κάτι με τους ανάδρομους, κάτι με τους Ουρανούς, κάτι με την Πανσέληνο. Με το δεξί δε θα σας μπει το 2023, όσον αφορά σε θέματα επαγγελματικά ή οικογενειακά, καθώς αναμένεται μια δυσαρέσκεια, μια ένταση ή μια παγωμάρα, που θα κορυφωθεί στις 5, 7 και 8 του μήνα. Από εκεί και πέρα, ο Ερμής θα φέρει μπερδέματα και απότομα σκαμπανεβάσματα που θα επηρεάσουν και τα οικονομικά και τα ερωτικά σας. Μέχρι και τις 29, παρότι θα ορθοδρομήσει στις 19, θα σας έχει μια στο καρφί και μια στο πέταλο και δε θα ξέρετε από πού θα σας έρθει. Στις 18, έρχεται κι ο Πλούτωνας και τα κάνει όλα… της Πόπης! Όποιος έχει αντίρρηση, να την καταπιεί, αλλιώς θα πάρει κόκκινη κάρτα και αποβολή από τον αγώνα. Μεγάλο ζόρι για τους Κριούς περισσότερο το να υπακούσουν τις εντολές τυφλά, αλλά αρχηγού παρόντος…

Πηγή: astrology.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα