Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΣυνελήφθη ξανά ο 47χρονος «βιαστής με το λευκό βαν» - Είχε καταδικαστεί...

Συνελήφθη ξανά ο 47χρονος «βιαστής με το λευκό βαν» – Είχε καταδικαστεί για 26 χρόνια

Στη σύλληψη ενός 47χρονου άνδρα ο οποίος στη Λαυρεωτική ήταν γνωστός ως «βιαστής με το λευκό βαν» καθώς είχε καταδικαστεί σε 26 χρόνια κάθειρξη για δύο υποοθέσεις σεξουαλικής παρενόχλησης ανηλίκων προχώρησαν αστυνομικοί την Τετάρτη (9/11).

Ο 47χρονος, ο οποίος είχε καταδικαστεί το 2015, είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μόλις 6 χρόνια μετά την καταδίκη του.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ ο 47χρονος είχε συλληφθεί δύο φορές από αστυονομικούς τον τελευταίο μήνα στη Λαυρεωτική με την δεύτερη να είναι καθοριστική για την επιστροφή του στη φυλακή.

Η πρώτη σύλληψή του έγινε μετά από καταγγελία μητέρας ότι έστελνε μηνύματα μέσω διαδικτυακής εφαρμογής στον ανήλικο γιο της τον οποίο απειλούσε και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης επιπλέον 3 μηνών με αναστολή.

Η τελευταία και «φαρμακερή» για την επιστροφή του 47χρονου στη φυλακή σύλληψη έγινε χθες, Τετάρτη, όταν αστυνομικοί τον εντόπισαν σε πλατεία να συνομιλεί με ανήλικο και να προσπαθεί να τον πείσει να μπει στο αυτοκίνητό του.

Κάτοικοι της Λαυρεωτικής ανέφεραν ότι ο 47χρονος διέμενε και εργαζόταν στην περιοχή τον τελευταίο μήνα. Κατά τις ίδιες μαρτυρίες ο 47χρονος όταν μιλούσε αναφερόταν συνεχώς σε σεξουαλικές διαστροφές με το πρώτο «καμπανάκι» να «χτυπάει» όταν είχε μία συζήτηση με παιδιά και τους είπε ότι θέλει να είναι ντυμένος Δρακουμέλ και τα παιδιά, στρουμφάκια.

Το δεύτερο περιστατικό που θορύβησε τους κατοίκους της περιοχής ήταν όταν είδαν τον συγκεκριμένο άνθρωπο με την μηχανή του έξω από ένα κατάστημα, όπου έκανε πάρτι το Γυμνάσιο.

«Μιλούσε συνεχώς για σεξ και Ταϊλάνδη»

Στο Mega μίλησε κάτοικος της περιοχής που είχε γνωρίσει τον 47χρονο.

«Έτυχε να γνωρίσω τον κύριο αυτόν σε καφενείο της περιοχής και μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση η εμμονή του στο σεξ, στα ερωτικά βοηθήματα και οι συχνές αναφορές στην Ταϊλάνδη. Αυτό μας ώθησε με τους γνωστούς που βρισκόμασταν στην παρέα να ψάξουμε το όνομά του στο διαδίκτυο», είπε αρχικά ο κ. Δημήτρης.

«Αυτό που βρήκαμε ήταν σοκαριστικό… Ο άνθρωπος αυτός ήταν ο παιδεραστής με το άσπρο βαν που είχε καταδικαστεί το 2016 σε 25 φυλάκιση και αυτή τη στιγμή είναι ελεύθερος, ζει και εργάζεται στην περιοχή μας. Πως προστατεύουμε εμείς την κοινωνία μας; Η διαστροφή του έχει σωφρονιστεί;», αναρωτήθηκε ο κάτοικος της Λαυρεωτικής.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα