Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΣυνελήφθη για τη δολοφονία του αδερφού του - Ο «ματωμένος» καυγάς και...

Συνελήφθη για τη δολοφονία του αδερφού του – Ο «ματωμένος» καυγάς και η οικογενειακή τραγωδία

Στα χέρια των αστυνομικών ο φερόμενος ως δράστης στην Ευρυτανία. Το έγκλημα με τη στυγερή δολοφονία του άτυχου άντρα σημειώθηκε στη Γρανίτσα. Τα δύο αδέρφια καυγάδισαν και η κατάσταση ξέφυγε…

Η Ευρυτανία παραμένει ανάστατη από το στυγερό έγκλημα με τη δολοφονία του 50χρονου άντρα. Ως δράστης φέρεται ο ίδιος ο αδερφός του, που έχει συλληφθεί. Οι δύο άντρες καυγάδισαν και κάποια στιγμή η κατάσταση ξέφυγε με ύβρεις και πυροβολισμούς που στοίχισαν μία ανθρώπινη ζωή. Η αδερφοκτονία έχει συνταράξει την περιοχή Γρανίτσα, με κατοίκους της περιοχής να προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν όλα όσα έγιναν από τη μια στιγμή στην άλλη.

 

Οικογενειακή τραγωδία στην Ευρυτανία με έναν άνδρα να πυροβολεί και σκοτώνει τον αδερφό του με καραμπίνα. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, τα δυο αδέρφια τσακώθηκαν και στη συνέχεια ο ένας πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα τον άλλον εξ επαφής. Ο δραστης έχει συλληφθεί και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον εισαγγελέα.

Το έγκλημα σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 14 Αυγούστου του 2023. Σύμφωνα μάλιστα με το VimaPolitiki, ο φερόμενος ως δράστης πυροβόλησε εξ επαφής τον αδερφό του με κυνηγετικό όπλο, μετά από καβγά που είχαν μεταξύ τους. Όλα αυτά, μπροστά στα μάτια της ανήλικης ανιψιάς του θύματος.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο φερόμενος ως δράστης, εκτός από τον αδερφό του σκότωσε και το άλογο της οικογένειας…

Για το συμβάν έχει ενημερωθεί η Ιατροδικαστική Υπηρεσία, ενώ την προανάκριση έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας Kαρπενησίου.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα