Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΣυνεχίζονται από αύριο οι εργασίες συντήρησης στην 27η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης –...

Συνεχίζονται από αύριο οι εργασίες συντήρησης στην 27η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης – Νέας Μηχανιώνας

Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης στην 27η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης- Νέας Μηχανιώνας από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τρίτη 14 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023.

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν οι εξής εργασίες:

1) Εργασίες καθαρισμού των φρεατίων ομβρίων υδάτων που βρίσκονται επί της 27ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης-Νέας Μηχανιώνας, από τη διασταύρωση του Ρυσίου έως τη διασταύρωση του Πλαγιαρίου με κατεύθυνση προς την Περαία και με αποκλεισμό της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας. Οι εργασίες προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν από την Τρίτη 14 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023, με ώρα έναρξης στις 8.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

2) Εργασίες συντήρησης του ασφαλτοτάπητα της 27ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης-Νέας Μηχανιώνας, στο τμήμα από το ΚΕΠ Νέων Επιβατών έως τις εγκαταστάσεις της επιχείρησεις “LIDL” και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας. Η κίνηση των οχημάτων θα διενεργείται με εναλλάξ κυκλοφορία. Οι εργασίες προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν από την Τρίτη 14 Νοεμβρίου έως και την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023 με ώρα έναρξης στις 8.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα