Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΣυναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. για τον αγώνα ΠΑΟ – Μαρσέιγ: MAT, ελικόπτερα και...

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. για τον αγώνα ΠΑΟ – Μαρσέιγ: MAT, ελικόπτερα και drones

Σε πλήρη επιφυλακή, έχουν τεθεί οι αστυνομικές αρχές, ενόψει του αποψινού ματς, μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Μαρσέιγ, στις 9:00 το βράδυ, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Το πρωί έγινε σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας, στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής ανάμεσα σε επιτελείς αξιωματικούς, προκειμένουγια να αποφευχθούν πιθανά έκτροπα, καθώς υπάρχει φόβος για αντίποινα ανάμεσα σε οπαδούς της ΑΕΚ και αδελφοποιημένων τους οπαδούς, οι οποίοι έχουν έρθει, σύμφωνα με πληροφορίες, από το εξωτερικό για να τους ενισχύσουν, μετά τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η αστυνομία έχει απλώσει δίχτυ ασφαλείας γύρω από το γήπεδο “Απόστολος Νικολαΐδης”, τόσο με αστυνομικούς της Τροχαίας, οι οποίοι θα αποκλείσουν από νωρίς το απόγευμα δρόμους, όσο και με διμοιρίες των ΜΑΤ και των ΥΜΕΤ, προκειμένου να παρέμβουν άμεσα σε περίπτωση επεισοδίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες θα επιστρατευτούν διμοιρίες ΜΑΤ ακόμη και από την επαρχία, θα υπάρχει συμμετοχή της Ασφάλειας, δημιουργία ζωνών και φραγμών γύρω από το γήπεδο, χρήση ελικοπτέρων και drones.

Η Τροχαία θα αποκλείσει δρόμους πολλά τετράγωνα από το γήπεδο ενώ αστυνομικοί των ομάδων ΔΙ.ΑΣ ΔΡΑΣΗ θα περιπολούν, σε όλη την Αττική.

Υπάρχουν ήδη διασκορπισμένοι αστυνομικοί της Ασφάλειας σε ευαίσθητους στόχους, όπως για παράδειγμα στο μετρό, αλλά και σε συνδέσμους οπαδών όπου πραγματοποιούν διακριτική επιτήρηση για την αποτροπή τυχόν επιθέσεων.

Κανένας χωρίς εισιτήριο δεν θα μπορεί να πλησιάσει το γήπεδο από το απόγευμα και μετά, ενώ ζωντανή εικόνα στο κέντρο επιχειρήσεων της Γενικής Αστυνομικής Βίας της Αττικής θα δίνει το ελικόπτερο της ΕΛΑΣ, όπου θα ίπτανται από νωρίς πάνω από την Αττική.

Πηγή: ertnews.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα