Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΣυναγερμός για γονική αρπαγή ανηλίκου – Εκδόθηκε amber alert

Συναγερμός για γονική αρπαγή ανηλίκου – Εκδόθηκε amber alert

Σοκ έχει προκαλέσει στη Φθιώτιδα η γονική αρπαγή του 7χρονου Σάλεχ Οβτσαρένκο. Ο πατέρας του τον άρπαξε και έκτοτε έχουν εξαφανιστεί, ανακοίνωσε το Χαμόγελο του Παιδιού.

Όπως αναφέρει το Χαμόγελο του Παιδιού, η γονική αρπαγή σημειώθηκε στις 25 Ιουνίου 2023 στην περιοχή της Λάρυμνας Φθιώτιδας, όταν ο Λετονός πατέρας του 7χρονου τον άρπαξε κι έφυγαν χωρίς να υπάρχει σχετική δικαστική απόφαση.

Σήμερα (Σάββατο 1/7) ενεργοποιήθηκε ο μηχανισμός AMBER ALERT HELLAS από το Χαμόγελο του Παιδιού για την εξαφάνιση του 7χρονου κατόπιν εισαγγελικής εντολής. Η ζωή του μικρού μπορεί να διατρέχει κίνδυνο.

Ο Σάλεχ Οβτσαρένκο έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1,28 μ. και 45 κιλά βάρος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρη μπλούζα και μαύρη βερμούδα. Οποιοσδήποτε, οποιαδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με το Χαμόγελο του Παιδιού όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα