Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΣτο νοσοκομείο 18 μαθητές από ποτά «μπόμπες»

Στο νοσοκομείο 18 μαθητές από ποτά «μπόμπες»

Συναγερμός σήμανε στην Πάτρα όταν πριν από λίγες ημέρες 18 μαθητές μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο μετά από κατανάλωση νοθευμένων ποτών.

Οι γιατροί ενημέρωσαν αμέσως την αστυνομία και ο φάκελος έφτασε στα χέρια του αρμόδιου Εισαγγελέα. Ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Εφετών της Πάτρας αποφάσισε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.

Από την πλευρά του ο Τάσος Γιατράς, πρόεδρος του Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής Αχαΐας, ανέφερε πως είναι εγκληματικό να σερβίρονται αλκοολούχα ποτά σε ανήλικους. «Η διάθεση ποτών σε ανήλικους απαγορεύεται από το νόμο και θα πρέπει να υπάρχει σοβαρή επιτήρηση και βαριά πρόστιμα εάν αυτό συμβεί», είπε μιλώντας στην ΕΡΤ.

Στην συνέχεια εξήγγειλε συστηματικούς ελέγχους για το τριήμερο της Αποκριάς, οπότε και αναμένονται χιλιάδες επισκέπτες από κάθε γωνιά της Ελλάδας για το πατρινό καρναβάλι. Υπενθυμίζεται ότι με διάταξη, από το περασμένο καλοκαίρι, σε περίπτωση που κάποιος διαθέτει προς πώληση παράνομα αλκοολούχα ποτά προβλέπεται η σφράγιση για χρονικό διάστημα 10 έως 30 ημερών και προβλέπεται η δημοσιοποίηση των στοιχείων των παραβατών, με στόχο την αποτροπή από την τέλεση των παραβάσεων.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα