Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΣτην φυλακή παιδόφιλος με καταδίκη που συνελήφθη

Στην φυλακή παιδόφιλος με καταδίκη που συνελήφθη

Σαν κύριος εξακολουθούσε να κυκλοφορεί στη Ρόδο ένας 51χρονος Έλληνας, ο οποίος είχε καταδικαστεί επειδή προσπαθούσε να αποπλανήσει ανήλικα παιδιά και να ασελγήσει σε βάρος του. Ωστόσο, το μεσημέρι της Δευτέρας, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας.

Ο φυγόποινος συνελήφθη, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου για προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών. Ο παιδόφιλος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, ο οποίος έδωσε εντολή για τον εγκλεισμό του σε κατάστημα κράτησης.

Τον αναζητούσε η Αυστρία

Στην Κόρινθο συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 49χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης που είχε εκδοθεί από τις αρχές της Αυστρίας για διακεκριμένη κλοπή με διάρρηξη και είσοδο, ζημιά σε ακίνητη περιουσία και μη εξουσιοδοτημένη χρήση οχημάτων. Ο 49χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Ναυπλίου που δρομολογεί την έκδοσή του στη χώρα που τον αναζητά.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα