Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΣτην Ελευσίνα σήμερα το τελευταίο αντίο στον 29χρονο Μιχάλη - Το συγκινητικό...

Στην Ελευσίνα σήμερα το τελευταίο αντίο στον 29χρονο Μιχάλη – Το συγκινητικό μήνυμα της οικογένειας

Απαρηγόρητοι οι γονείς του 29χρονου Μιχάλη που δολοφονήθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια από οπαδούς της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, οι συγγενείς , οι φίλοι του και ο οργανισμός της ΑΕΚ θα τον αποχαιρετήσουν στις 17.00 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου, στην Ελευσίνα όπου ζούσε με την οικογένειά του.

Η μητέρα του η οποία κατέρρευσε όταν έμαθε για τη δολοφονία του γιου της, επιρρίπτει ευθύνες στο κράτος που δεν προστάτευσε το παιδί της και επέτρεψε να το δολοφονήσουν , ζητώντας ως δικαίωση για τη μνήμη του παιδιού της, τον εντοπισμό και την τιμωρία του δολοφόνου.

Στο Θριάσιο νοσοοκομείο μεταφέρθηκε χθες ο πατέρας του 29χρονου Μιχάλη, ο οποίος νοσηλεύεται στην καρδιολογική κλινική μετά από έντονη αδιαθεσία και θα παραμείνει υπό παρακολούθηση για προληπτικούς λόγους ενώ η μητέρα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο του «Ερυθρού Σταυρού».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε την ημέρα και την ώρα της εξόδιου ακολουθουσίας, ενώ ο δήμος Ελευσίνας έκανε γνωστό πως μέχρι την κηδεία του Μιχάλη Κατσουρή δεν θα πραγματοποιηθεί στην πόλη καμία αθλητική ή πολιτιστική εκδήλωση.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου Ελευσίνας: «Σε ένδειξη πένθους για τον άδικο χαμό του 28χρονου συμπολίτη μας Μιχάλη Κατσούρη και μέχρι την τέλεση της εξοδίου ακολουθίας, δεν θα πραγματοποιηθεί καμία αθλητική ή πολιτιστική εκδήλωση, στα όρια του Δήμου μας. Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη και τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του και στεκόμαστε στο πλευρό της, αυτές τις τραγικές στιγμές. Καλό ταξίδι, Μιχάλη..».

Η επιθυμία της οικογένειας του Μιχάλη

Στο μήνυμά της, η οικογένεια του Μιχάλη αναφέρει: «Ο Μιχάλης μας ήταν παιδί ευαίσθητο, καλόκαρδο που βοήθησε με αυτοθυσία στις φωτιες, βοηθούσε άστεγους και είχε μεγάλη πίστη στο Θεό. Γι’ αυτό η οικογένεια του, αποφασίσαμε αντί στεφάνων να γίνουν δωρεές για μικρά παιδιά, υπέρ του Σωματείου “ΕΛΠΙΔΑ -ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ” στη μνήμη του αδικοχαμένου μας».

Η ανακοίνωση του οργανισμού: «Δωρεές αντί στεφάνων υπέρ του σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» στη μνήμη του αδικοχαμένου Μιχάλη Κατσουρή, ζητά η οικογένειά του.

Αριθμοί λογαριασμών σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ»:

Alpha Bank: IBAN: GR26 0140152015200200 2000 515

Εθνική Τράπεζα Ελλάδος: IBAN: GR20 0110080000000804 8089 836

Στην κατάθεση χρειάζεται να δηλωθεί το ονοματεπώνυμο του δωρητή και η φράση «ΜΙΧΑΛΗΣ».

Μετά την πραγματοποίηση της δωρεάς παρακαλούνται οι δωρητές να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του Συλλόγου είτε τηλεφωνικά στο (210-7700009)(επιλ: 1), είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο syllogoselpida@elpida.org, ώστε να γνωστοποιήσουν τα στοιχεία τους προκειμένου να σταλεί σχετική απόδειξη δωρεάς.

Η Ελευσίνα θρηνεί

Στο μεταξύ, θλίψη, πόνο και οργή έχει προκαλέσει η αιματηρή συμπλοκή οπαδικής βίας με τους Κροάτες και Έλληνες χούλιγκανς, οι οποίοι έδρασαν σαν εκπαιδευμένο τάγμα εφόδου το βράδυ της Δευτέρας και δολοφόνησαν τον 29χρονο Μιχάλη.

Το μεγάλο του πάθος του Μιχάλη ήταν η ΑΕΚ.  Ήταν γνωστή η τρέλα του και η αγάπη του για τον Δικέφαλο, θα πουν όσοι τον γνώριζαν, αλλά χωρίς ακρότητες και προβλήματα.

Λάτρευε την ομάδα του, ξόδευε χρήματα και με την πρώτη ευκαιρία καβαλούσε τη μηχανή, ντυμένος στα κιτρινόμαυρα και έτρεχε απο την Ελευσίνα στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας να απολαύσει τους αγώνες, να πανηγυρίσει στις εξέδρες αλλά και να καθίσει στα στέκια της ομάδας του, παρέα με τους αγαπημένους του φίλους οπαδούς. Μόνο καλά λόγια έχουν να πουν για τον Μιχάλη όπου εκείνο το βράδυ είχε φτάσει από την Ελευσίνα στην Νέα Φιλαδέλφεια προκειμένου να αγοράσει εισιτήριο για να παρακολουθήσει τον αγώνα της ομάδας του με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ που θα διεξαγόταν τη Δευτέρα το βράδυ. Κανείς δεν περίμενε ότι ο Μιχάλης θα άφηνε την τελευταία του πνοή, λίγες ώρες αργότερα, μαχαιρωμένος και πεθαίνοντας από ακατάσχετη αιμορραγία.

Φίλοι της οικογένειας Κατσουρή μίλησαν για το ήθος και την προσωπικότητα του Μιχάλη ενώ ο δήμαρχος Ελευσίνας Αργύρης Οικονόμου,φίλος της οικογένειας κάνει λόγο στο protothema.gr για ένα νέο που λάτρευε την ομάδα του.

«Την οικογένεια Κατσουρή τη γνωρίζω πολλά χρόνια, γιατί ο πατέρας του Μιχάλη εργάζεται στο Δήμο μας και είχα την τύχη και τη χαρά να γνωρίσω τον Μιχάλη. Ήταν ένας εξαίρετος νέος, σοβαρός άνθρωπος που λάτρευε την ομάδα του, την ΑΕΚ, χωρίς ακρότητες και ιδιαίτερα προβλήματα. Ήταν ένα νέο παιδί που πήγε να δει την ομάδα του και δεν γύρισε ποτέ στο σπίτι του. Οι γονείς του είναι συντετριμμένοι και η μητέρα του απ’ όσο γνωρίζω εξακολουθεί να νοσηλεύεται στον “Ερυθρό Σταυρό”. Εμείς είμαστε κοντά στην οικογένεια, είμαστε προετοιμασμένοι για την κηδεία, ώστε να τιμήσουμε τη μνήμη του με σεβασμό» είπε στο protothema.gr ο κ. Οικονόμου.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα