Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΣτη φυλακή ο παλαιοημερολογίτης ιερέας που κακοποιούσε 12χρονο παιδί

Στη φυλακή ο παλαιοημερολογίτης ιερέας που κακοποιούσε 12χρονο παιδί

Στη φυλακή οδηγήθηκε σήμερα Παρασκευή ο 68χρονος παλαιοημερολογίτης ιερέας στη Σαλαμίνα ο οποίος κατηγορείται ότι κακοποιούσε 12χρονο παιδί.

Η δράση του ιερέα ήταν γνωστή, καθώς και στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις αρχές για αντίστοιχα κακουργήματα και μάλιστα δύο φορές. Κι όμως, συνέχιζε την αρρωστημένη δράση του, ακόμα και μετά την πρωτόδικη καταδίκη του για τη μία από τις δύο παλαιότερες υποθέσεις, καθώς παρέμενε ελεύθερος, εν αναμονή του Εφετείου.

“Ήρθατε για το Εφετείο;”, φέρεται να ρώτησε ο 68χρονος τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων που βρέθηκαν την Κυριακή στον Ιερά Μονή της Ζωοδόχου Πηγής, όπου λειτουργούσε ως ιερέας για να τον συλλάβουν. Πίστευε ότι η παρουσία τους αφορούσε την παλαιότερη υπόθεση για την οποία είχε κατηγορηθεί το 2018. Τότε, θύμα ήταν έναν 11χρονο αγόρι, με τον παλαιοημερολογίτη ιερέα να καταδικάζεται πρωτόδικα σε 9 έτη φυλάκισης το 2021. Είχε ασκήσει έφεση και παρέμενε ελεύθερος μέχρι και σήμερα.

Μια ακόμα υπόθεση, με “πρωταγωνιστή” τον ίδιο ιερέα, είχε δει το φως της δημοσιότητας πριν το 2018 και πάλι στην Ελευσίνα, όμως δεν υπήρξε επώνυμη καταγγελία στις αρχές.

Αυτή τη φορά όμως τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Το μικρό αγόρι έσπασε τη σιωπή του, περιγράφοντας τον εφιάλτη που ζούσε για περίπου έξι μήνες. Οι γονείς του παιδιού είχαν εμπιστευτεί το παιδί τους στον ιερέα, αδυνατώντας να διανοηθούν τα όσα εκτυλίσσονταν, πίσω από κλειστές πόρτες, μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, τις ώρες που απουσίαζαν.

Ο 68χρονος παλαιοημερολογίτης, ο οποίος είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα