Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαSMS στο 13032: Πως λειτουργεί ο νέος αριθμός - Τι απαντά σε...

SMS στο 13032: Πως λειτουργεί ο νέος αριθμός – Τι απαντά σε 2ο μήνυμα (ΦΩΤΟ)

Ο νέος αριθμός βρίσκεται σε λειτουργία χωρίς να χρησιμοποιείται ακόμη αφού το λιανεμπόριο είναι κλειστό και δεν έχουν γίνει ακόμη οι επίσημες ανακοινώσεις – Αναμένεται να τον χρησιμοποιούν οι καταναλωτές για τα ψώνια αφού ανοίξουν τα καταστήματα

Ο νέος πενταψήφιος αριθμός μετακίνησης που αναμένεται να μπει στην ζωή μας, όταν ανοίξει το λιανεμπόριο, είναι το 13032.

Σύμφωνα με τα σενάρια που έχουν ακουστεί σχετικά με αυτό, ο καταναλωτής θα έχει στην διάθεσή του τρεις ώρες για να πραγματοποιήσει τις αγορές του, ενώ δεν θα μπορεί να στείλει δεύτερο μήνυμα στον συγκεκριμένο αριθμό.

Αυτός ο αριθμός, ωστόσο, λειτουργεί ήδη αν στείλει κάποιος, ωστόσο δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί, ακόμα έστω, αφού το λιανεμπόριο είναι κλειστό, ούτε έχουν πραγματοποιηθεί επίσημες ανακοινώσεις σχετικά με αυτό, παρά μόνο κάποια σενάρια που έχουν πέσει στο τραπέζι.

Έτσι αν σήμερα στείλει κάποιος μήνυμα στο 13032 θα λάβει την απάντηση «μετακίνηση σε εμπορικό κατάστημα».

Ενώ αν σταλεί και δεύτερο μήνυμα η απάντηση είναι η εξής: «Η μετακίνηση σε εμπορικό κατάστημα δεν είναι εφικτή. Επιτρέπεται μια μετακίνηση ημερησίως».

Αξίζει να σημειωθεί πως το 13032, αν εφαρμοστεί τελικά, θα χρησιμοποιείται μόνο για τα ψώνια στα καταστήματα και όχι στο super market, αφού θα συνεχίσουμε να στέλνουμε στο 13033 τον κωδικό 2.

Όσα ξέραμε για το 13033 θα συνεχίσουν να ισχύουν.

Δείτε τα μηνύματα παρακάτω:

 

Αν στείλεις δεύτερο μήνυμα λαμβάνεις την απάντηση:

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα