Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΣκύλος ήπιε νερό από ρυάκι και πέθανε από οξεία δηλητηρίαση - Η...

Σκύλος ήπιε νερό από ρυάκι και πέθανε από οξεία δηλητηρίαση – Η καταγγελία των ιδιοκτητών (ΒΙΝΤΕΟ)

Δραματική τροπή πήρε για μια οικογένεια  από το Ηράκλειο Κρήτης η απόφαση η απόφαση να κάνουν μία ξέγνοιαστη βόλτα κοντά στις Αρχάνες, μαζί με τον αγαπημένο τους σκύλο.
Όπως καταγγέλλουν στο Cretalive,  η βόλτα κατέληξε στον θάνατο του τετράποδου μετά από οξεία δηλητηρίαση, η οποία – σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται – προκλήθηκε όταν ο σκύλος βρέθηκε μέσα σε ρυάκι της περιοχής.

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες κτηνίατρου, στο Ηράκλειο, να σωθεί το άτυχο ζώο, αυτό δεν κατέστη εφικτό και το σκυλάκι κατέληξε μόλις 20 ώρες μετά την επαφή του με το δηλητήριο.

Όπως αναφέρει ο ιδιοκτήτης του σκύλου, οικογένειες με παιδιά και το σκύλο πήγαν βόλτα στο φαράγγι των Αρχανών, (λίγο πιο κάτω από τον Βιολογικό και λίγο πιο πάνω από το Υδραγωγείο που κατεβαίνει προς Αγία Ειρήνη, περνάει από Κνωσό και καταλήγει στη θάλασσα, εντός του λιμανιού Ηρακλείου).

«Όταν κατεβήκαμε το μονοπάτι, αντιληφθήκαμε ότι μυρίζει λίγο άσχημα εκεί όπου λιμνάζει το νερό από το ρυάκι. Μάλιστα στις όχθες του ποταμιού, υπήρχε υλικό μαύρο σαν άμορφη μάζα. Εκεί μπήκε το σκυλί, περπάτησε και πάτησε το μαύρο υλικό. Ο σκύλος ήταν λευκός αλλά τα πόδια του έγιναν κατάμαυρα. Τα έγλυψε για να τα καθαρίσει. Όταν πήγαμε σπίτι τον έπλυνα αλλά παρατήρησα ότι δεν ήταν καλά στην υγεία του» τονίζει ο ιδιοκτήτης του σκύλου.

Πηγή: Cretalive.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα