Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΣήμερα η κηδεία της 28χρονης από το Τυχερό Έβρου

Σήμερα η κηδεία της 28χρονης από το Τυχερό Έβρου

Σε αυτοκτονία αποδίδεται ο θάνατος της 28χρονης από το Τυχερό Σουφλίου, σύμφωνα με το πόρισμα που παρέδωσε στις αρμόδιες αστυνομικές αρχές ο ιατροδικαστής του ΠΓΝΑ μετά την ολοκλήρωση χθες της νεκροτομής.

Παγωμένη είναι η μικρή κοινωνία του Τυχερού λίγες ώρες αφού η δική τους Βίκυ βρέθηκε νεκρή σε δασική περιοχή της Λευκίμμης από τον θείο της, ο οποίος την αναζητούσε σε όλα τα σημεία που σύχναζε τις ώρες που ήθελε αυτή να ξεφύγει. Λίγα μέτρα πιο πέρα η μηχανή της, με την οποία έκανε βόλτες όταν ήθελε να ξεφύγει από την καθημερινότητα.

Η άτυχη κοπέλα βρέθηκε στο έδαφος μπρούμυτα με καρφωμένο το μαχαίρι στο στήθος της ενώ έφερε εκδορές στα χέρια. Παγωμένοι και οι συμφοιτητές της χθες στη σχολή ΔΙΕΚ Αμπελουργίας – Οινολογίας Σουφλίου στην οποία φοιτούσε η 28χρονη γυναίκα, αγρότισσα και αμπελουργός.

Εργαζόταν στα κτήματα του πατέρα της ήταν πολύ δραστήρια, οδηγούσε αγροτικά μηχανήματα αλλά και πρωτοστατούσε στις καρναβαλικές εκδηλώσεις του Τυχερού που φέτος ήταν προγραμματισμένες να γίνουν την Κυριακή. Ήταν τόσο επιδέξια που κατασκεύαζε η ίδια άρματα για την καρναβαλική παρέλαση. Δυναμικός, κοινωνικός, δοτικός άνθρωπος αγαπητή απ’ όλους, οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν πως ένα τόσο αισιόδοξο άτομο είχε αυτό το τέλος.

Το μεσημέρι της Κυριακής λίγο πριν εξαφανιστεί είχε υποσχεθεί να πάει στο γήπεδο να παρακολουθήσει μαζί με τις φίλες της τον ποδοσφαιρικό αγώνα της ομάδας της, κάτι που δεν έγινε και ανησύχησε το κοντινό της περιβάλλον. Το γεγονός ότι είχαν απενεργοποιηθεί τα προφίλ της στο FB και το Instagram κορύφωσαν την αγωνία της οικογένειας και των φίλων της.

Λόγω του αιφνίδιου θανάτου της η επιτροπή διοργάνωσης του Καρναβαλιού στο Τυχερό ανακοίνωσε με ανάρτηση της ότι οι καρναβαλικές εκδηλώσεις στην περιοχή ακυρώνονται αφού «η ψυχή του καρναβαλιού δεν θα είναι πια μαζί τους» όπως αναφέρουν .

Η νεκρώσιμη ακολουθία της άτυχης κοπέλας θα γίνει αύριο Τετάρτη στις 3μμ στον ιερό ναό Αγίου Νεκταρίου Τυχερού. Να σημειωθεί ότι η υπόθεση εξετάζεται από τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές

Πηγή: ertnews.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα