Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΡούλα Πισπιρίγκου: Ο αποφασισμένος Μάνος Δασκαλάκης και η νέα ατάκα του Αλέξη...

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ο αποφασισμένος Μάνος Δασκαλάκης και η νέα ατάκα του Αλέξη Κούγια για τον πατέρα των 3 παιδιών

Μάνος Δασκαλάκης και Ρούλα Πισπιρίγκου θα βρεθούν απέναντι στις 31 Ιανουαρίου, στο ξεκίνημα της δίκης για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας…

Ο Μάνος Δασκαλάκης στηρίζει τις κατηγορίες που αποδίδονται στην Ρούλα Πισπιρίγκου και φαίνεται πεπεισμένος πως οι θάνατοι των κοριτσιών του, οφείλονται σε εγκληματικές ενέργειες. Ο πατέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα, βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον δικηγόρο που τον εκπροσωπεί και περιμένει το ξεκίνημα της δίκης για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας με κεταμίνη.

Οπως δηλώνει ο συνήγορός του, Δημήτρης Καράμπελας, θα καταθέσει όσα και στο παρελθόν έχει πει στις καταθέσεις που έχει δώσει. Βέβαια, σήμερα, στο μυαλό αλλά και στην καρδιά του πατέρα των αδικοχαμένων κοριτσιών έχουν συνδεθεί τα κομμάτια του «παζλ», τα οποία έχουν να κάνουν με τη συμπεριφορά της εν διαστάσει συζύγου του, πριν από τα τραγικά περιστατικά.

Οπως προκύπτει από τις καταθέσεις Δασκαλάκη και την απολογία της Πισπιρίγκου, μετά τον θάνατο της Μαλένας το ζευγάρι απομακρύνθηκε. Σημειώνεται επίσης ότι δύο-τρεις ημέρες πριν από την -κατά το κατηγορητήριο- δολοφονία της Ιριδας, ο πατέρας των παιδιών είχε εγκαταλείψει το σπίτι της οδού Μπιζανίου στην Πάτρα, καθώς είχε μάθει ότι η σύζυγός του είχε βρει άλλον άνδρα, κάτι που του επιβεβαίωσε και η ίδια.

Σε νέες του δηλώσεις ο Αλέξης Κούγιας εξέφρασε την πεποίθηση ότι το κατηγορητήριο θα καταρρεύσει: «η κατηγορούμενη έχει καταλάβει ότι είναι δυνατή η υπεράσπισή της” ενώ για το Μάνο Δασκαλάκη και τη νέα του ζωή είπε πως “μακάρι να ναι ευτυχισμένος ο άνθρωπος”.

Πηγές της εφημερίδας Πελοπόννησος αναφέρουν ότι, εντός της εβδομάδας, πρόκειται να καταθέσει η προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών, Αγγελική Τσιόλα, που είχε διενεργήσει τη νεκροψία – νεκροτομή της Ιριδας, όπως και προτεινόμενα άτομα (Σωκράτης Τσαντίρης, Αντιγόνη Μητσέλου, Χαρά Σπηλιοπούλου, Χρ. Κραβαρίτης κ.ά.), καθώς παρίσταται ανάγκη να επεξηγηθούν λεπτομερώς επιστημονικά ευρήματα και στοιχεία που αφορούν στους θανάτους της Μαλένας και της Ιριδας.
Με βάση την ανωτέρω εξέλιξη, εικάζεται βάσιμα ότι θα απαιτηθεί χρόνος αρκετών ημερών για την ολοκλήρωση της ανακριτικής διαδικασίας, οπότε προβλέπεται ότι η δικογραφία θα διαβιβασθεί στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών στις αρχές Φεβρουαρίου, για να ληφθεί η απόφαση, είτε του χρονικού προσδιορισμού της δίκης με τις υφιστάμενες κατηγορίες της ανθρωποκτονίας, είτε της αρχειοθέτησης του φακέλου.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα