Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΨαράς «έπιασε» οβίδα με 800 γραμμάρια ΤΝΤ!

Ψαράς «έπιασε» οβίδα με 800 γραμμάρια ΤΝΤ!

Η Επίδαυρος θα του θυμίζει πάντα την περιπέτεια που έζησε το πρωί. Ο λόγος για τον ψαρά που όταν σήκωσε τα δίχτυα του, διαπίστωσε πως μέσα σε αυτά υπήρχε μια οβίδα…

Η οβίδα ήταν ενεργή και ο ψαράς μέσα σε αυτό που έζησε το πρωί, θα πρέπει να αισθάνεται τυχερός. Όπως έλεγε ο ίδιος, μόλις σήκωσε τα δίχτυα του, στην Αρχαία Επίδαυρο στην Αργολίδα, διαπίστωσε πως μέσα σε αυτά υπήρχε μια σκουριασμένη οβίδα που άγνωστο πώς, είχε βρεθεί στη θάλασσα. Χωρίς να χάσει χρόνο και την ψυχραιμία του κίνησε τις διαδικασίες και αργότερα, η οβίδα αποσυναρμολογήθηκε. Ο ίδιος τώρα προσπαθεί να ξεχάσει τα όσα έζησε, σε μια μέρα που αρχικά κυλούσε με τους συνηθισμένους ρυθμούς.

Άναυδος έμεινε ο ιδιοκτήτης ενός ψαροκάικου στην Αρχαία Επίδαυρο στην Αργολίδα όταν σήκωσε τα δίχτυα του και διαπίστωσε πως αντί για κάποιο ψάρι είχε πιάσει μια οβίδα του Πολεμικού Ναυτικού. Άμεσα ο ψαράς ενημέρωσε το Λιμεναρχείο το οποίο με τη σειρά του ειδοποίησε την αρμόδια υπηρεσία των Ενόπλων Δυνάμεων για την εξουδετέρωση της οβίδας.
Στο σημείο έσπευσαν, πλωτό σκάφος και όχημα του Λιμεναρχείου Κορίνθου, σταθμός του ΕΚΑΒ και Πυροτεχνουργοί που απέκλεισαν την περιοχή στο λιμάνι της Αρχαίας Επιδαύρου, όπου σύμφωνα με πληροφορίες προχώρησαν σε αποσυναρμολόγηση της οβίδας, αργά το απόγευμα του Σαββάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του argolikeseidhseis, η οβίδα ήταν τύπου ΜΚ1 του Πολεμικού Ναυτικού και μάλιστα οπλισμένη. Είχε 800 γραμμάρια ΤNT και από καθαρή τύχη δεν εξερράγη.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα