Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΠροφυλακίστηκε η 48χρονη που περιέλουσε τον σύζυγό της με βενζίνη

Προφυλακίστηκε η 48χρονη που περιέλουσε τον σύζυγό της με βενζίνη

Προφυλακίστηκε η 48χρονη που έλουσε με βενζίνη τον σύζυγό της, με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα, αφού ολοκλήρωσε μετά από πέντε ώρες την απολογία της το μεσημέρι της Δευτέρας.

Θυμίζουμε ότι την περασμένη Πέμπτη συγκλονίστηκε η κοινωνία της Μυτιλήνης με την αποτρόπαια πράξη της 48χρονης να περιλούσει με βενζίνη τον σύζυγό της με τον οποίο διατηρούσαν για χρόνια μαζί οικογενειακή ταβέρνα στο κέντρο της πόλης. Την Παρασκευή απαγγέλθηκαν από την Εισαγγελέα στη σύζυγο κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και για ενδοοικογενειακή βία.

Έπειτα από πέντε ώρες απολογίας της τη Δευτέρα, όπου λιποθύμησε, και αφού προηγήθηκαν οι καταθέσεις των μαρτύρων υπεράσπισης ενώπιον του ανακριτή, μιας φίλης της που αναφέρθηκε σε κακοποίηση εναντίον της κατηγορουμένης από το θύμα, και του πατέρα της 48χρονης που ζήτησε να μην προφυλακιστεί γιατί φροντίζει τον ίδιο και το παιδί της, αποφασίστηκε η προσωρινή της κράτηση.

Ο συνήγορός της που μίλησε στην κάμερα του «Ν», Τάσος Χατζηγιάννης θα προσφύγει στο Συμβούλιο Δικαστών, θεωρώντας ότι η προφυλάκιση δεν λειτουργεί ως προκαταβολή ποινής, ζητώντας την κρίση της σημερινής απόφασης και αν γίνεται να επιβληθούν περιοριστικοί όροι. «Η 48χρονη είναι γνωστό ότι δεν έχει απασχολήσει στο παρελθόν ποτέ τη Δικαιοσύνη», πρόσθεσε ο κ. Χατζηγιάννης.

Πηγή:zougla

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα