Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΠωλούσε κυνηγόσκυλα με αγγελίες στο διαδίκτυο

Πωλούσε κυνηγόσκυλα με αγγελίες στο διαδίκτυο

Στην παγίδα που του έστησαν οι αστυνομικοί του Γ΄ τμήματος Πατρών πιάστηκε ένας Έλληνας, ο οποίος έβγαζε παράνομα στο «σφυρί» κυνηγόσκυλα αναρτώντας αγγελίες στο διαδίκτυο. Δεν κατάλαβε, όμως, ότι ο υποψήφιος αγοραστής που επικοινώνησε μαζί του ήταν αστυνομικός.

Ο δήθεν ενδιαφερόμενος για την αγορά του σκύλου που ανέφερε η αγγελία, επικοινώνησε με τον πωλητή το απόγευμα της Πέμπτης και συμφώνησαν να συναντηθούν σε περιοχή της Πάτρας. Μόλις εκείνος παρέλαβε το προσημειωμένο ποσό των 300 ευρώ, συνελήφθη άμεσα. Πάνω του και στο όχημά του οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν έγγραφα, μία λάμα μαχαιριού, ένα σουγιά, ένα φάρο οχήματος και ένα κινητό τηλέφωνο.

Από την προανάκριση που ακολούθησε, προέκυψε ότι από τις 10 Μαΐου του 2022 ως τις 22 Φεβρουαρίου φέτος, ο δράστης είχε αναρτήσει σε ιστοσελίδες του διαδικτύου 30 αγγελίες για την πώληση κυνηγόσκυλων! Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις του νόμου περί ευζωίας ζώων συντροφιάς και του νόμου περί όπλων και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ του επιβλήθηκε και διοικητικό πρόστιμο ύψους 33.000 ευρώ.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα